Loopbaanonderzoek

Wil je meer inzicht krijgen in jouw interesses, competenties en persoonlijkheid op werkvlak?

(Ben je leidinggevende en wil je loopbaanonderzoek voor jouw medewerker? Kijk dan hier.)

Op jonge leeftijd moeten we al een keuze maken voor een richting in ons leven, op een moment dat we vaak nog helemaal niet weten wie we zijn. Jaren later, vragen veel professionals zich af; ‘Is dit wel echt wat bij mij past?’ Ook kunnen vragen ontstaan vanuit een periode van verlies of ziekte, zoals een burn-out. En soms ontstaat een vraag voor loopbaanonderzoek vanuit de behoefte van verandering, het roer om te gooien en weer enthousiasme te voelen voor het werk.

 

Wat is loopbaanonderzoek?

Een loopbaanonderzoek biedt inzicht in jouw sterke en zwakkere kanten. We geven je inzicht in waar jouw kracht matcht met je interesses, waar ontwikkeling mogelijk is en wat bij jou past. Daarbij kunnen we je vanuit onze specialistische psychologische achtergrond ook adviseren over jouw loopbaan, rekening houdend met een eventuele diagnose of psychische klachten, zoals ADHD, autisme of burn-out.

Het is vaak zo dat een loopbaanonderzoek wordt uitgevoerd op basis van enkel vragenlijsten. Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact, omdat wij vinden dat een persoon niet alleen in vragenlijsten te vangen is. Daarom bestaat ons loopbaanonderzoek altijd uit een uitgebreide persoonlijke intake (f2f of videocall) en contact na de rapportage.

 

Waarom loopbaanonderzoek bij Bzonder?

Bzonder heeft jarenlange therapeutische ervaring en specialistische psychologische kennis. Hierdoor zijn we beter dan reguliere A&O psychologen of assessment medewerkers, in staat om verder te kijken dan enkel de scores van vragenlijsten en kunnen we nuances opmerken die elders gemist worden. Dit leidt tot rapportages die beter bruikbaar zijn in de dagelijkse praktijk en duidelijkere handvatten geven. Daarbij kunnen we ook rekening houden met eventueel aanwezige psychische problematiek (ADHD, autisme of anderesoortige psychische klachten) en zo een integraal advies geven.

 

Hoe gaat loopbaanonderzoek in zijn werk?

Het loopbaanonderzoek bestaat uit een uitgebreid intakegesprek (f2f of via videocall), digitale testafname, een uitgebreide adviesrapportage en een toelichtend eindgesprek per telefoon of videocall. Na jouw intake en het invullen van jouw vragenlijsten, ontvang je binnen 10 werkdagen je volledige rapportage.

Loopbaanadvies kan zich richten op één of meerdere aspecten:

Bekijk de verschillende pakketten loopbaanadvies

Ben je leidinggevende en wil je loopbaanadvies voor jouw medewerker? Kijk dan hier.

Meer weten of aanmelden?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met jou op.

Wil je toch liever een coachingstraject dan een adviesrapportage? Wellicht is jobcoaching of coaching dan wat voor jou.

 

De snelle checks

✓ Vaak vergoed door werkgever of bij reïntegratie

✓ Geen lange wachtlijst

✓ Geschikt voor 18+

✓ Op kantoorlocatie in Tilburg, Den Bosch, Eindhoven of volledig online waar dan ook ter wereld

 

Wellicht ook interessant voor jou:

Eerste  spoor traject ziekteverzuim

Tweede spoor traject ziekteverzuim

Weer aan het werk met ADHD

Loopbaanadvies voor bedrijven

Hoe goed past jouw baan bij jou? Maak de loopbaan test.

 

Bzonder! helpt je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.