Opdrachtgevers & reviews

Ardo SZ
VARO
Onderwijscentrum Leijpark
verbeeten_kader
Mettom-Payrolling
De Rooi Pannen - logo
log aon
Logo Gemeente Tilburg transparant
FYEO Medical
MICROLAB_LOGO_BLUE
Logo Fontys
Logo Hurks transparant
Solvid werkt logo
bosch
Krohne_Logo
Wouters Logo
CWS logo
Tandartspraktijk Gennep
The Next Web Logo
Jumbo logo
Achmea
Adviesgroep Sociale Zekerheid
Copaco
Cruise Reizen
Gemeente Etten-Leur
GGz Breburg
Koninklijke Vezet
Munnikeheide College
DeBeer_Logo_pms-1024x308
IMG_4635
IMG_4636
IMG_4637
IMG_4644
IMG_4647
IMG_4653
IMG_4654
logo-ggnet
Axians
HZT
MBI
download
IMG_4646
Praktijksteun
KLM

Tania

Na meerdere jaren proberen een test te krijgen voor ADHD / Autisme heb ik de knoop doorgehakt om er zelf maar voor te zorgen dat deze er komt. Via de POH-ggz bij Bzonder uitgekomen en hier een diagnostiek traject gestart.
Vanaf de start al krijg je goede begeleiding en is alles duidelijk. Iedereen is ontzettend begripvol, medelevend en vriendelijk. Over professionaliteit is ook niet te klagen. Ik ben zeer blij met mijn ervaring en zal Bzonder zeker ook aan iedereen aanraden.

November 2022

Leo van Meel

Bzonder had een open houding, dat schepte snel een vertrouwelijke band. De intake en het werkplekbezoek zorgde voor een prima basis voor het vervolg.

Oktober 2022

Peter Wever

Ik heb het geluk gehad met meerdere van jullie sessies te mogen doen. Daaruit blijkt dat Bzonder echt uit gaat van de client en niet (voornamelijk) een proces.
Jullie aanpak werkt wanneer je als client het ook echt zelf wilt. Daarom ook dat we samen echt fijn en succesvol aan mij als persoon gewerkt hebben.

Augustus 2022

Helma

Respectvol, professioneel en aandacht voor je. Ik kijk tevreden terug op het diagnostiektraject.

Juli 2022

Anoniem

Ik vind het onderzoek dat bij mij is gedaan en het rapport dat ik heb gekregen erg professioneel en uitgebreid.

Juni 2022

Laura

Ik vond het contact met de behandelaar erg prettig. Ze stemde goed af op mij, zelfs online en wist mij op mijn gemak te stellen. Ik vond haar nauwkeurig en gevoelig waardoor ik het gevoel kreeg dat er echt naar het hele verhaal werd gekeken. Ik voelde me serieus genomen.

November 2021

Linda

Ik vind jullie een heel fijn, persoonlijk bureau. Ik heb het idee dat er op een leuke kritische manier naar mij werd gekeken. Het advies en de opdrachten waren voor mijn situatie heel passend.

Oktober 2021

Peter

Ik was onder de indruk van de manier hoe ik als persoon bekeken ben. Niet alleen een classificatie, maar een uitgebreide omschrijving. Op dit moment heb ik het definitieve verslag nog niet ontvangen, maar ook het eindgesprek gaf hier een goed gevoel over.

Oktober 2021

Ingrid

Professioneel, prettige contacten, bredere blik dan alleen de DSM-classificatie

September 2021

Sjoerd

Ik ben erg goed geholpen, omdat de vragen die ik had goed zijn uitgelegd. Ik vond het fijn dat jullie altijd bereikbaar waren als ik daar behoefte aan had.

Juli 2021

Claudine

Ik had een goede klik met mijn coach wat het makkelijk maakte om te praten. Zij heeft mij heel goed geholpen met mijn hulpvragen en alles wat er daarnaast naar voren kwam. De visuele begeleiding was ook prettig, door middel van opdrachten en dingen uitbeelden. Bij Bzonder is alles goed geregeld, de communicatie is prima verlopen.

April 2021

Mayella Los

Ik heb een loopbaantraject gedaan. Ik vond het erg prettig dat er geen wachtlijst was. Ik heb met verschillende mensen van Bzonder! contact gehad, dit heb ik als prettig ervaren. Professioneel, vriendelijk, begripvol, meelevend, kundig en altijd bereid om vragen te beantwoorden. Het is handig is dat er ook contact via WhatsApp mogelijk is en dat hier snel op wordt gereageerd.
Ik heb een uitgebreide en duidelijke rapportage gekregen die ook mondeling is toegelicht en besproken. Heel fijn!

September 2020

Paul

Ik ben heel erg content met hoe de dingen zijn verlopen, Bzonder heeft me een heel eind op weg geholpen. Ze hebben me bruikbare tools gegeven om met situaties om te gaan, top!

Juli 2020

Ad & Angelique

Bzonder heeft ons goed geholpen, mede door de kennis van autisme waren onze knelpunten snel boven water.

Juni 2020

Lotte

Wij hadden een bewuste keuze gemaakt voor de therapie in de praktijk, omdat wij dachten dat face to face prettiger zou zijn. Wij hebben welgeteld één sessie gehad in de praktijk, toen kwamen de maatregelen rondom het coronavirus. Wij hebben nu therapie via videocall en merken geen verschil. Het contact verloopt heel prettig, de behandelaar is duidelijk en geeft ons huiswerk mee. Wij zijn op de goede weg, dankzij Bzonder.

Juni 2020

Ronald Noorlander

De zeer persoonlijke aanpak waarop Bzonder mijn burn-out heeft behandeld, heeft mijn leven zakelijk en zeker privé, diepgang, meer inhoud en een stabiele basis gegeven. Hierdoor zie ik de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

 

Mei 2020

Jarmo Beekmans

Ik ben bij Ludi (Bzonder) terecht gekomen omdat de frisse website me als MKB’er aansprak. Daarnaast werken er bij Ludi (Bzonder) jongere en gemotiveerde mensen. Ze spreken dezelfde taal, hebben zowel psychologische als bedrijfskundige ervaring én hebben veel ervaring met het coachen van ondernemers (wat toch een vak apart is). Het feit dat mijn dilemma’s voor Ludi (Bzonder) bekend terrein zijn, maakte dat ik snel tot nieuwe inzichten kwam. Tegen ondernemers zou ik willen zeggen: “als je net zo eigenwijs bent als ik, stop met piekeren en zoek hulp met jouw uitdagingen bij een organisatie die dagelijks ondernemers spreekt, zoals Bzonder”.

Maart 2020

De Rooi Pannen

Door de automatisering bij Bzonder weet je snel waar je aan toe bent. Dankzij een goede digitale bereikbaarheid, is snel schakelen en afstemmen mogelijk.

Joris Karman
Directeur MBO Toerisme en Evenementen
De Rooi Pannen

Maart 2020

Solvid Employability BV

Met onze coaches van Solvid Employability hebben we een enorm leerzame workshop gehad van Bzonder! Zorg & Coaching over autisme, AD(H)D en borderline. Een stukje theorie gecombineerd met opdrachten en interessante casussen die ervoor hebben gezorgd dat we weer een stuk wijzer zijn geworden in ons vak. Wij raden deze training van harte aan en willen Bzonder! bedanken voor deze leuke en leerzame middag.

Solvid Employability BV

December 2017

Anoniem

Hele goede begeleiding gehad met het onderzoek. Ze nemen alle tijd voor je

November 2022

Anoniem

Erg prettig in de omgang en begripvol

November 2022

Anoniem

Duidelijke afspraken vooraf. Goede en rustige gesprekken waar de tijd voor je genomen wordt. Zeer snelle uitslag.

Oktober 2022

Anoniem

Het contact tijdens mijn diagnosetraject vond ik erg prettig. Alles is duidelijk en ze nemen echt de tijd voor je. Geen wachtlijst, ik kon snel terecht. Extra pluspunt: de kennis over autisme bij vrouwen.

Juli 2022

Anoniem

Ik heb zowel de communicatie als het diagnosetraject als zeer veilig en rustig ervaren. Het is door jullie met veel aandacht en geduld uitgevoerd. Heel fijn!

Juni 2022

Anoniem

Van begin tot eind heb ik het traject en iedereen die erbij betrokken is als zeer behulpzaam ervaren. Het voelt persoonsgericht en daarbij wordt alle ruimte gegeven voor uiteenlopende hulpvragen. Ik was huiverig om niet gehoord te worden, maar al vroeg in het traject was ik door de gang van zaken gerustgesteld.

Mei 2022

Anoniem

Een zeer goed bedrijf die goed onderzoek heeft gedaan.

April 2022

Anoniem

Het traject verliep erg soepel. Goede en heldere informatie. Ik kon erg snel terecht, ik ben erg tevreden.

Januari 2022

Anoniem

Uitstekende hulp, betrokken en kundige medewerkers.

Januari 2022

Anoniem

Persoonlijke aandacht is erg goed. Bereikbaarheid uitstekend. Duidelijke en eerlijke communicatie. Alles gebeurt met het doel om de cliënt te helpen en te ondersteunen.

December 2021

Anoniem

Prettige ervaring met professionele en persoonlijke benadering. Hier voelde ik mij niet een nummer en werd er ook echt naar mijn verhaal geluisterd. Erg fijn om na al die jaren nu eindelijk een diagnose te hebben.

November 2021

Anoniem

Professioneel en efficiënt.

Oktober 2021

Anoniem

Professioneel, betrouwbaar, kalm

September 2021

Anoniem

Persoonlijk, doelgericht, vakbekwaam

Augustus 2021

Anoniem

Deskundig, professioneel, fijne begeleiders met veel kennis.

Juli 2021

Anoniem

Snel en duidelijk traject! Betrokken hulpverleners en uitgebreid verslag waarmee je verder kunt.

Juli 2021

Anoniem

Vakkundig, vriendelijk, meedenkend, duidelijke communicatie, korte wachttijd, heldere adviezen.

Juni 2021

Anoniem

In eerste instantie vond ik het jammer dat het eerste contact alleen via whatsapp mogelijk is, maar ik kwam er al snel achter dat er erg snel op wordt gereageerd. Prima manier dus. Ook het inplannen van de diverse afspraken ging vlot en ik was al snel aan de beurt. Binnen 6 weken was ik in het bezit van een diagnose met een uitgebreid verslag erbij. Fijn contact gehad tijdens de afspraken en het gevoel dat er voldoende tijd was. Er werd naar me geluisterd en wanneer het me even teveel werd kreeg ik de kans om een korte pauze te nemen.

Mei 2021

Anoniem

Bzonder houdt zich aan de gemaakte afspraken, de behandelaars weten waar ze over praten en en geven goede adviezen om praktisch mee te kunnen werken.

Februari 2021

Anoniem

Professioneel, helder, en snel. Ik heb het gehele traject als prettig ervaren. Over het onderzoek ben ik erg tevreden en het rapport is uitgebreid en erg duidelijk.

Februari 2021

Anoniem

We hebben een luisterend oor gekregen van een objectief buitenstaander: iemand die het aandurfde om onze leerpunten zichtbaar en herkenbaar te maken voor onszelf. Op deze manier konden we naar elkaar groeien en elkaar beter begrijpen.

December 2020

Anoniem

Bzonder is zeer betrokken en kijkt naar de persoon achter de problemen. Ze werken op maat en sluiten aan bij wat haalbaar en nodig is.

November 2020

Anoniem

Jong dynamisch, professioneel en betrokken. De communicatie verliep prettig, snel en direct. Fijn om via WhatsApp contact te kunnen hebben. voelt persoonlijk aan.

Oktober 2020

Anoniem

Fijne en meedenkende organisatie. Er wordt naar de echte hulpvraag geluisterd achter het probleem en verder gekeken dan alleen maar oplossingen aanbieden. Er is veel ruimte voor inspraak en zo wordt er echt vraaggericht gewerkt.

Oktober 2020

Anoniem

Wij vonden het zeer prettig dat er geen wachttijd was: zo kon onze zoon geholpen worden op het moment dat het nodig was.

Juli 2020

Anoniem

Super bedrijf! Ik werd netjes behandeld en te woord gestaan. Het inplannen van afspraken ging bijzonder makkelijk.

Juni 2020

Anoniem

Ik zou Bzonder zeker aanraden. Ze zijn zeer cliëntvriendelijk en reageren vlot op vragen en opmerkingen. Bzonder is heel transparant in hun manier van communiceren.

 

Juli 2019

Anoniem

Professioneel en met veel persoonlijke aandacht. In een ontspannen sfeer wordt er gewerkt aan het verkrijgen van de nodige inzichten en de tools om hier op een positieve manier mee te leren omgaan.

 

Mei 2019

Anoniem

Grote pluspunten: Persoonlijk aandacht, onderzoek, kennis en het kleinschalige gevoel. De inzet van een tweede vaktherapeut bij de behandeling vond ik erg fijn.

Augustus 2018

Anoniem

Professionele hulp op maat!
Persoonlijk. Flexibel. Professioneel. Deskundig.

Augustus 2018

Anoniem

Het is een heel fijn bedrijf. Je wordt gezien als mens en niet als een nummer. Je wordt serieus genomen en wordt er goed gekeken naar welke hulp het beste bij je past.

Juli 2018

Anoniem

Goede en aardige mensen, snelle service, flexibel. Ze weten waar ze het over hebben.

Juli 2018

Anoniem

Duidelijke afspraken, jong en vlot team, kleinschalig, goed bereikbare behandelaar.

Juli 2018

Anoniem

Zeer korte wachttijd, veel deskundigheid en fijne mensen.

Juli 2018

Anoniem

Ik vind het fijn hoe zij zijn omgegaan met mijn aanmelding. Er werd meteen gekeken naar wat passend was voor mij en ik voelde me gehoord in wat ik had verteld. Ze zijn ook altijd bereid om je te woord te staan en je kan altijd bellen of mailen, als je hen nodig hebt. De behandelingen zijn ook fijn, er wordt meegedacht, maar je hebt uiteindelijk zelf in handen hoe jouw behandeling verloopt. Dit vind ik erg prettig!

Juni 2018

Anoniem

Wat ik fijn vind aan Bzonder! is het persoonlijke contact. Mijn behandelaar stelt me erg op mijn gemak, luistert erg goed en geeft zeer goede adviezen.

Oktober 2017

Anoniem

De coaches bij Bzonder! zijn professioneel maar toch persoonlijk. Er is sprake van goede, snelle en makkelijke communicatie. Daarnaast wordt er daadwerkelijk actie ondernomen. Er wordt niet alleen maar gepraat over problemen, maar er worden ook handvatten aangeboden. Een verbeterpunt zou zijn dat een mannelijke medewerker wellicht een andere kijk heeft op bepaalde zaken. Momenteel zijn er alleen vrouwelijke medewerkers werkzaam bij Bzonder.

Oktober 2017

Anoniem

Bzonder! is erg cliëntgericht: wat voor mij belangrijk is wordt serieus genomen. Mijn proces wordt gerespecteerd en mét mij besproken, in plaats van óver mij of zonder mij. Er wordt met zorg met me omgegaan. Er is sprake van goede en snelle communicatie bij o.a. de aanmelding, een degelijke intake en goed onderzoek.’

Oktober 2017

Anoniem

Ik word goed geholpen en heb tot nu toe veel aan mijn behandeling gehad. Ik ben erg positief over het inloopuur op donderdag waarbij ik al mijn vragen kon stellen en de breedte aan specialismen die de behandelaren hebben. Iedereen is vriendelijk, meelevend en betrokken. Als ik dan tóch kritiek moet geven, zou ik graag een minder krappe wachtkamer zien, maar ik begrijp dat dat moeilijk gaat.

Juli 2017