Opdrachtgevers & reviews

Cliënt 12-11-2020

Bzonder is zeer betrokken en kijkt naar de persoon achter de problemen. Ze werken op maat en sluiten aan bij wat haalbaar en nodig is.

Cliënt 03-11-2020

Jong dynamisch, professioneel en betrokken. De communicatie verliep prettig, snel en direct. Fijn om via WhatsApp contact te kunnen hebben. voelt persoonlijk aan.

Cliënt 07-10-2020

Fijne en meedenkende organisatie. Er wordt naar de echte hulpvraag geluisterd achter het probleem en verder gekeken dan alleen maar oplossingen aanbieden. Er is veel ruimte voor inspraak en zo wordt er echt vraaggericht gewerkt.

Mayella Los 03-09-2020

Ik heb een loopbaantraject gedaan. Ik vond het erg prettig dat er geen wachtlijst was. Ik heb met verschillende mensen van Bzonder! contact gehad, dit heb ik als prettig ervaren. Professioneel, vriendelijk, begripvol, meelevend, kundig en altijd bereid om vragen te beantwoorden. Het is handig is dat er ook contact via WhatsApp mogelijk is en dat hier snel op wordt gereageerd.
Ik heb een uitgebreide en duidelijke rapportage gekregen die ook mondeling is toegelicht en besproken. Heel fijn!

Cliënt 27-07-2020

Ik ben heel erg content met hoe de dingen zijn verlopen, Bzonder heeft me een heel eind op weg geholpen. Ze hebben me bruikbare tools gegeven om met situaties om te gaan, top!

Cliënt 16-07-2020

Wij vonden het zeer prettig dat er geen wachttijd was: zo kon onze zoon geholpen worden op het moment dat het nodig was.

Cliënt 29-06-2020

Super bedrijf! Ik werd netjes behandeld en te woord gestaan. Het inplannen van afspraken ging bijzonder makkelijk.

Lotte 08-06-2020

Wij hadden een bewuste keuze gemaakt voor de therapie in de praktijk, omdat wij dachten dat face to face prettiger zou zijn. Wij hebben welgeteld één sessie gehad in de praktijk, toen kwamen de maatregelen rondom het coronavirus. Wij hebben nu therapie via videocall en merken geen verschil. Het contact verloopt heel prettig, de behandelaar is duidelijk en geeft ons huiswerk mee. Wij zijn op de goede weg, dankzij Bzonder.

Ad & Angelique 10-06-2020

Bzonder heeft ons goed geholpen, mede door de kennis van autisme waren onze knelpunten snel boven water.

Cliënt 26-05-2020

De zeer persoonlijke aanpak waarop Bzonder mijn burn-out heeft behandeld, heeft mijn leven zakelijk en zeker privé, diepgang, meer inhoud en een stabiele basis gegeven. Hierdoor zie ik de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

R. Noorlander

Ondernemer 23-03-2020

Ik ben bij Ludi (Bzonder) terecht gekomen omdat de frisse website me als MKB’er aansprak. Daarnaast werken er bij Ludi (Bzonder) jongere en gemotiveerde mensen. Ze spreken dezelfde taal, hebben zowel psychologische als bedrijfskundige ervaring én hebben veel ervaring met het coachen van ondernemers (wat toch een vak apart is). Het feit dat mijn dilemma’s voor Ludi (Bzonder) bekend terrein zijn, maakte dat ik snel tot nieuwe inzichten kwam. Tegen ondernemers zou ik willen zeggen: “als je net zo eigenwijs bent als ik, stop met piekeren en zoek hulp met jouw uitdagingen bij een organisatie die dagelijks ondernemers spreekt, zoals Bzonder”.

J. Beekmans

De Rooi Pannen 16-03-2020

Door de automatisering bij Bzonder weet je snel waar je aan toe bent. Dankzij een goede digitale bereikbaarheid, is snel schakelen en afstemmen mogelijk.

Joris Karman
Directeur MBO Toerisme en Evenementen
De Rooi Pannen

Cliënt 17-07-2019

Ik zou Bzonder zeker aanraden. Ze zijn zeer cliëntvriendelijk en reageren vlot op vragen en opmerkingen. Bzonder is heel transparant in hun manier van communiceren.

 

Cliënt 03-05-2019

Professioneel en met veel persoonlijke aandacht. In een ontspannen sfeer wordt er gewerkt aan het verkrijgen van de nodige inzichten en de tools om hier op een positieve manier mee te leren omgaan.

 

Solvid Employability BV 13-12-2017 

Met onze coaches van Solvid Employability hebben we een enorm leerzame workshop gehad van Bzonder! Zorg & Coaching over autisme, AD(H)D en borderline. Een stukje theorie gecombineerd met opdrachten en interessante casussen die ervoor hebben gezorgd dat we weer een stuk wijzer zijn geworden in ons vak. Wij raden deze training van harte aan en willen Bzonder! bedanken voor deze leuke en leerzame middag.

Solvid Employability BV

Cliënt 28-06-2018

Ik vind het fijn hoe zij zijn omgegaan met mijn aanmelding. Er werd meteen gekeken naar wat passend was voor mij en ik voelde me gehoord in wat ik had verteld. Ze zijn ook altijd bereid om je te woord te staan en je kan altijd bellen of mailen, als je hen nodig hebt. De behandelingen zijn ook fijn, er wordt meegedacht, maar je hebt uiteindelijk zelf in handen hoe jouw behandeling verloopt. Dit vind ik erg prettig!

Cliënt 08-07-2018

Zeer korte wachttijd, veel deskundigheid en fijne mensen.

Cliënt 17-08-2018

Grote pluspunten: Persoonlijk aandacht, onderzoek, kennis en het kleinschalige gevoel. De inzet van een tweede vaktherapeut bij de behandeling vond ik erg fijn.

Cliënt 29-07-2017

Ik word goed geholpen en heb tot nu toe veel aan mijn behandeling gehad. Ik ben erg positief over het inloopuur op donderdag waarbij ik al mijn vragen kon stellen en de breedte aan specialismen die de behandelaren hebben. Iedereen is vriendelijk, meelevend en betrokken. Als ik dan tóch kritiek moet geven, zou ik graag een minder krappe wachtkamer zien, maar ik begrijp dat dat moeilijk gaat.

Cliënt 24-07-2018

Duidelijke afspraken, jong en vlot team, kleinschalig, goed bereikbare behandelaar.

Cliënt 29-07-2018

Goede en aardige mensen, snelle service, flexibel. Ze weten waar ze het over hebben.

Cliënt 30-07-2018

Het is een heel fijn bedrijf. Je wordt gezien als mens en niet als een nummer. Je wordt serieus genomen en wordt er goed gekeken naar welke hulp het beste bij je past.

Cliënt 13-08-2018

Professionele hulp op maat!
Persoonlijk. Flexibel. Professioneel. Deskundig.

Cliënt 25-10-2017

Wat ik fijn vind aan Bzonder! is het persoonlijke contact. Mijn behandelaar stelt me erg op mijn gemak, luistert erg goed en geeft zeer goede adviezen.

Cliënt 12-10-2017

Bzonder! is erg cliëntgericht: wat voor mij belangrijk is wordt serieus genomen. Mijn proces wordt gerespecteerd en mét mij besproken, in plaats van óver mij of zonder mij. Er wordt met zorg met me omgegaan. Er is sprake van goede en snelle communicatie bij o.a. de aanmelding, een degelijke intake en goed onderzoek.’

Cliënt 17-10-2017

De coaches bij Bzonder! zijn professioneel maar toch persoonlijk. Er is sprake van goede, snelle en makkelijke communicatie. Daarnaast wordt er daadwerkelijk actie ondernomen. Er wordt niet alleen maar gepraat over problemen, maar er worden ook handvatten aangeboden. Een verbeterpunt zou zijn dat een mannelijke medewerker wellicht een andere kijk heeft op bepaalde zaken. Momenteel zijn er alleen vrouwelijke medewerkers werkzaam bij Bzonder.