Opdrachtgevers & reviews

FYEO Medical

Laura

Ik vond het contact met Suzanne erg prettig. Ze stemde goed af op mij, zelfs online en wist mij op mijn gemak te stellen. Ik vond haar nauwkeurig en gevoelig waardoor ik het gevoel kreeg dat er echt naar het hele verhaal werd gekeken. Ik voelde me serieus genomen.

Cliënt 13-11-2021

Prettige ervaring met professionele en persoonlijke benadering. Hier voelde ik mij niet een nummer en werd er ook echt naar mijn verhaal geluisterd. Erg fijn om na al die jaren nu eindelijk een diagnose te hebben.

Linda

Ik vind jullie een heel fijn, persoonlijk bureau. Ik heb het idee dat er op een leuke kritische manier naar mij werd gekeken. Het advies en de opdrachten waren voor mijn situatie heel passend.

Cliënt 05-10-2021

Professioneel en efficiënt.

Peter

Ik was onder de indruk van de manier hoe ik als persoon bekeken ben. Niet alleen een classificatie, maar een uitgebreide omschrijving. Op dit moment heb ik het definitieve verslag nog niet ontvangen, maar ook het eindgesprek gaf hier een goed gevoel over.

Cliënt 08-09-2021

Professioneel, betrouwbaar, kalm

Ingrid

Professioneel, prettige contacten, bredere blik dan alleen de DSM-classificatie

Cliënt 19-08-2021

Persoonlijk, doelgericht, vakbekwaam

Cliënt 29-07-2021

Deskundig, professioneel, fijne begeleiders met veel kennis.

Sjoerd

Ik ben erg goed geholpen, omdat de vragen die ik had goed zijn uitgelegd. Ik vond het fijn dat jullie altijd bereikbaar waren als ik daar behoefte aan had.

Cliënt 07-07-2021

Snel en duidelijk traject! Betrokken hulpverleners en uitgebreid verslag waarmee je verder kunt.

Cliënt 21-06-2021

Vakkundig, vriendelijk, meedenkend, duidelijke communicatie, korte wachttijd, heldere adviezen.

Cliënt 26-05-2021

In eerste instantie vond ik het jammer dat het eerste contact alleen via whatsapp mogelijk is, maar ik kwam er al snel achter dat er erg snel op wordt gereageerd. Prima manier dus. Ook het inplannen van de diverse afspraken ging vlot en ik was al snel aan de beurt. Binnen 6 weken was ik in het bezit van een diagnose met een uitgebreid verslag erbij. Fijn contact gehad tijdens de afspraken en het gevoel dat er voldoende tijd was. Er werd naar me geluisterd en wanneer het me even teveel werd kreeg ik de kans om een korte pauze te nemen.

Cliënt 17-02-2021

Bzonder houdt zich aan de gemaakte afspraken, de behandelaars weten waar ze over praten en en geven goede adviezen om praktisch mee te kunnen werken.

Cliënt 02-02-2021

Professioneel, helder, en snel. Ik heb het gehele traject als prettig ervaren. Over het onderzoek ben ik erg tevreden en het rapport is uitgebreid en erg duidelijk.

Claudine

Ik had een goede klik met mijn coach wat het makkelijk maakte om te praten. Zij heeft mij heel goed geholpen met mijn hulpvragen en alles wat er daarnaast naar voren kwam. De visuele begeleiding was ook prettig, door middel van opdrachten en dingen uitbeelden. Bij Bzonder is alles goed geregeld, de communicatie is prima verlopen.

Cliënt 22-12-2020

We hebben een luisterend oor gekregen van een objectief buitenstaander: iemand die het aandurfde om onze leerpunten zichtbaar en herkenbaar te maken voor onszelf. Op deze manier konden we naar elkaar groeien en elkaar beter begrijpen.

Cliënt 12-11-2020

Bzonder is zeer betrokken en kijkt naar de persoon achter de problemen. Ze werken op maat en sluiten aan bij wat haalbaar en nodig is.

Cliënt 03-11-2020

Jong dynamisch, professioneel en betrokken. De communicatie verliep prettig, snel en direct. Fijn om via WhatsApp contact te kunnen hebben. voelt persoonlijk aan.

Cliënt 07-10-2020

Fijne en meedenkende organisatie. Er wordt naar de echte hulpvraag geluisterd achter het probleem en verder gekeken dan alleen maar oplossingen aanbieden. Er is veel ruimte voor inspraak en zo wordt er echt vraaggericht gewerkt.

Mayella Los 03-09-2020

Ik heb een loopbaantraject gedaan. Ik vond het erg prettig dat er geen wachtlijst was. Ik heb met verschillende mensen van Bzonder! contact gehad, dit heb ik als prettig ervaren. Professioneel, vriendelijk, begripvol, meelevend, kundig en altijd bereid om vragen te beantwoorden. Het is handig is dat er ook contact via WhatsApp mogelijk is en dat hier snel op wordt gereageerd.
Ik heb een uitgebreide en duidelijke rapportage gekregen die ook mondeling is toegelicht en besproken. Heel fijn!

Cliënt 27-07-2020

Ik ben heel erg content met hoe de dingen zijn verlopen, Bzonder heeft me een heel eind op weg geholpen. Ze hebben me bruikbare tools gegeven om met situaties om te gaan, top!

Cliënt 16-07-2020

Wij vonden het zeer prettig dat er geen wachttijd was: zo kon onze zoon geholpen worden op het moment dat het nodig was.

Cliënt 29-06-2020

Super bedrijf! Ik werd netjes behandeld en te woord gestaan. Het inplannen van afspraken ging bijzonder makkelijk.

Lotte 08-06-2020

Wij hadden een bewuste keuze gemaakt voor de therapie in de praktijk, omdat wij dachten dat face to face prettiger zou zijn. Wij hebben welgeteld één sessie gehad in de praktijk, toen kwamen de maatregelen rondom het coronavirus. Wij hebben nu therapie via videocall en merken geen verschil. Het contact verloopt heel prettig, de behandelaar is duidelijk en geeft ons huiswerk mee. Wij zijn op de goede weg, dankzij Bzonder.

Ad & Angelique 10-06-2020

Bzonder heeft ons goed geholpen, mede door de kennis van autisme waren onze knelpunten snel boven water.

Cliënt 26-05-2020

De zeer persoonlijke aanpak waarop Bzonder mijn burn-out heeft behandeld, heeft mijn leven zakelijk en zeker privé, diepgang, meer inhoud en een stabiele basis gegeven. Hierdoor zie ik de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

R. Noorlander

Ondernemer 23-03-2020

Ik ben bij Ludi (Bzonder) terecht gekomen omdat de frisse website me als MKB’er aansprak. Daarnaast werken er bij Ludi (Bzonder) jongere en gemotiveerde mensen. Ze spreken dezelfde taal, hebben zowel psychologische als bedrijfskundige ervaring én hebben veel ervaring met het coachen van ondernemers (wat toch een vak apart is). Het feit dat mijn dilemma’s voor Ludi (Bzonder) bekend terrein zijn, maakte dat ik snel tot nieuwe inzichten kwam. Tegen ondernemers zou ik willen zeggen: “als je net zo eigenwijs bent als ik, stop met piekeren en zoek hulp met jouw uitdagingen bij een organisatie die dagelijks ondernemers spreekt, zoals Bzonder”.

J. Beekmans

De Rooi Pannen 16-03-2020

Door de automatisering bij Bzonder weet je snel waar je aan toe bent. Dankzij een goede digitale bereikbaarheid, is snel schakelen en afstemmen mogelijk.

Joris Karman
Directeur MBO Toerisme en Evenementen
De Rooi Pannen

Cliënt 17-07-2019

Ik zou Bzonder zeker aanraden. Ze zijn zeer cliëntvriendelijk en reageren vlot op vragen en opmerkingen. Bzonder is heel transparant in hun manier van communiceren.

 

Cliënt 03-05-2019

Professioneel en met veel persoonlijke aandacht. In een ontspannen sfeer wordt er gewerkt aan het verkrijgen van de nodige inzichten en de tools om hier op een positieve manier mee te leren omgaan.

 

Solvid Employability BV 13-12-2017 

Met onze coaches van Solvid Employability hebben we een enorm leerzame workshop gehad van Bzonder! Zorg & Coaching over autisme, AD(H)D en borderline. Een stukje theorie gecombineerd met opdrachten en interessante casussen die ervoor hebben gezorgd dat we weer een stuk wijzer zijn geworden in ons vak. Wij raden deze training van harte aan en willen Bzonder! bedanken voor deze leuke en leerzame middag.

Solvid Employability BV

Cliënt 28-06-2018

Ik vind het fijn hoe zij zijn omgegaan met mijn aanmelding. Er werd meteen gekeken naar wat passend was voor mij en ik voelde me gehoord in wat ik had verteld. Ze zijn ook altijd bereid om je te woord te staan en je kan altijd bellen of mailen, als je hen nodig hebt. De behandelingen zijn ook fijn, er wordt meegedacht, maar je hebt uiteindelijk zelf in handen hoe jouw behandeling verloopt. Dit vind ik erg prettig!

Cliënt 08-07-2018

Zeer korte wachttijd, veel deskundigheid en fijne mensen.

Cliënt 17-08-2018

Grote pluspunten: Persoonlijk aandacht, onderzoek, kennis en het kleinschalige gevoel. De inzet van een tweede vaktherapeut bij de behandeling vond ik erg fijn.

Cliënt 29-07-2017

Ik word goed geholpen en heb tot nu toe veel aan mijn behandeling gehad. Ik ben erg positief over het inloopuur op donderdag waarbij ik al mijn vragen kon stellen en de breedte aan specialismen die de behandelaren hebben. Iedereen is vriendelijk, meelevend en betrokken. Als ik dan tóch kritiek moet geven, zou ik graag een minder krappe wachtkamer zien, maar ik begrijp dat dat moeilijk gaat.

Cliënt 24-07-2018

Duidelijke afspraken, jong en vlot team, kleinschalig, goed bereikbare behandelaar.

Cliënt 29-07-2018

Goede en aardige mensen, snelle service, flexibel. Ze weten waar ze het over hebben.

Cliënt 30-07-2018

Het is een heel fijn bedrijf. Je wordt gezien als mens en niet als een nummer. Je wordt serieus genomen en wordt er goed gekeken naar welke hulp het beste bij je past.

Cliënt 13-08-2018

Professionele hulp op maat!
Persoonlijk. Flexibel. Professioneel. Deskundig.

Cliënt 25-10-2017

Wat ik fijn vind aan Bzonder! is het persoonlijke contact. Mijn behandelaar stelt me erg op mijn gemak, luistert erg goed en geeft zeer goede adviezen.

Cliënt 12-10-2017

Bzonder! is erg cliëntgericht: wat voor mij belangrijk is wordt serieus genomen. Mijn proces wordt gerespecteerd en mét mij besproken, in plaats van óver mij of zonder mij. Er wordt met zorg met me omgegaan. Er is sprake van goede en snelle communicatie bij o.a. de aanmelding, een degelijke intake en goed onderzoek.’

Cliënt 17-10-2017

De coaches bij Bzonder! zijn professioneel maar toch persoonlijk. Er is sprake van goede, snelle en makkelijke communicatie. Daarnaast wordt er daadwerkelijk actie ondernomen. Er wordt niet alleen maar gepraat over problemen, maar er worden ook handvatten aangeboden. Een verbeterpunt zou zijn dat een mannelijke medewerker wellicht een andere kijk heeft op bepaalde zaken. Momenteel zijn er alleen vrouwelijke medewerkers werkzaam bij Bzonder.