Casusconsultatie

Ben je op zoek naar advies over jouw medewerker of cliënt (casus consultatie)?

Ben je zorg- of zakelijk professional en wil je professioneel psychologisch advies over jouw medewerker of cliënt? Bijvoorbeeld:

  • Je bent een POH GGZ en je wil advies over je patiënt. 
  • Je hebt een medewerker die uitgevallen is op werk/dreigt uit te vallen en je zou willen weten hoe jouw medewerker het beste geholpen kan worden?
  • Je begeleidt of behandelt een cliënt en je wil graag inhoudelijk advies over de beste aanpak?
  • Je hebt een medewerker of cliënt met ADHD/autisme/burnout en je wil graag tips?

 

Wat is casusconsultatie?

Tijdens een gesprek bij ons op kantoor, via de telefoon of via videobellen, kun je de casus en hulpvragen van jou en je cliënt aan ons voorleggen. In 20 tot 30 minuten bieden we je concrete handvatten vanuit onze psychologische expertise, zodat je zelf weer verder aan de slag kunt. Waar nodig adviseren we je waar je het beste terecht kunt met je medewerker of cliënt.

Waarom casusconsultatie bij Bzonder?

Bzonder is een kleinschalige organisatie met een team van psychologen, vaktherapeuten, coaches en begeleiders. Onze professionals hebben allen veel specialistische ervaring en kennis op het gebied van AD(H)D, autisme, stress/burnout en psychopathologie in het algemeen. Doordat wij multidisciplinair werken, is het mogelijk om casusconsultatie aan te vragen vanuit een andere discipline dan die van jezelf en op die manier dus vanuit een andere invalshoek advies te krijgen. Neem daarvoor eens een kijkje bij ons team!
Bzonder werk vanuit psychologische invalshoek en richt zich op groei en duurzame verbetering van het functioneren van mensen, relaties en organisaties. Zelfbewustzijn, zelfregulatie, zelfcompassie, zelfontwikkeling en verbinding zien wij als bouwstenen hiervan. Meer over onze visie.

 

De snelle checks:

✓ Geen lange wachtlijst

✓ Op kantoorlocatie van Bzonder in Tilburg, telefonisch of videobellen

 

Meer weten of aanmelden?

Neem contact met ons op als je meer informatie wilt.
Weet je genoeg? Boek jouw casusconsultatie!

BOEK HIER

 

Mogelijk ook interessant voor jou:

Eerste  spoor traject ziekteverzuim

Tweede spoor traject ziekteverzuim

Jobcoaching

Teamtrainingen

Loopbaanadvies

Teamtraining psychopathologie

 

Bzonder! helpt je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.