Loopbaanadvies

Wist je dat..?

…je 700 euro subsidie kan ontvangen op ontwikkeladvies? 

SUBSIDIE GEMIST? Je kunt bij ons toch tijdelijk terecht voor een Bzonder pakket ontwikkeladvies met een aantrekkelijke prijs van 820 euro (ex btw).

Informeer naar de mogelijkheden of meld je direct aan. 

Wil je dat de taken van jouw medewerker beter aansluiten bij zijn of haar interesses en competenties, zodat je medewerker duurzaam inzetbaar en tevreden is?

(Ben je een particulier? Loopbaanadvies voor particulieren vind je hier.)

Op dit moment hebben we een aanmeldstop voor loopbaanadvies. 

Tijdens de carrière van je medewerker kan het voorkomen dat er vragen bij hem/haar opkomen zoals: “Is dit wel echt wat bij mij past?” “Wil ik dit nog wel”? Mogelijk vraag jij je als werkgever af: “Kan ik mijn medewerker met meer plezier laten werken en daarmee betere resultaten boeken?”. Zeker waar het gaat om mensen met een specifieke diagnose, zoals ADHD of autisme, kan deze puzzel nog wat ingewikkelder zijn.

Download hier de checklist autisme herkennen bij professionals voor HR en managers.

Vragen rondom loopbaanadvies kunnen ook ontstaan vanuit een periode van verlies of ziekte, zoals burnout. En soms ontstaat een vraag voor loopbaanadvies vanuit de behoefte van verandering, het roer om te gooien en weer enthousiasme te voelen voor het werk. Loopbaanadvies kan zowel f2f & online, als volledig online plaatsvinden.

Wat is loopbaanadvies

Loopbaanadvies biedt inzicht in de sterke en zwakkere kanten van je medewerker. We geven je inzicht in krachten, valkuilen en interesses, waar ontwikkeling mogelijk is en wat bij de medewerker past. Daarbij kunnen we je vanuit onze specialistische psychologische achtergrond ook adviseren over de loopbaan van je medewerker, wanneer er sprake van bijvoorbeeld ADHD, autisme of burnoutklachten. Omdat je als mens vooral jezelf meeneemt in elke baan die je kiest, focussen we vooral op het persoonsbeeld van jou en wat jij nodig hebt om goed te functioneren.

Soms wordt een loopbaanadvies gegeven op basis van enkel vragenlijsten. Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact en psychologische expertise, omdat wij vinden dat een persoon niet enkel in vragenlijsten of typeringen te vangen is. Hoewel dit veelal gebeurt in andere gestandaardiseerde onderzoeken, vinden wij context en jou als persoon belangrijker. Daarom bestaat ons loopbaanadvies altijd uit een persoonlijke intake (f2f of videocall) en een terugkoppeling na de rapportage. We geven je geen kant-en-klare computer uitdraai met competenties of gedetailleerd beroepsprofiel. Ook krijg je van ons geen lijstjes met data of 1-op-1 beoordeling ten aanzien van je huidige functieprofiel. Vanuit onze psychologische expertise, jouw input en die van eventuele derden, maken we van jou een integraal persoonsbeeld met handvatten voor persoonlijke ontwikkeling,  werktaken en werkomgeving.

Waarom loopbaanadvies bij Bzonder?

Bzonder heeft jarenlange therapeutische ervaring en specialistische psychologische kennis. Hierdoor zijn we beter dan reguliere A&O psychologen of assessment medewerkers, in staat om verder te kijken dan enkel de scores van vragenlijsten en kunnen we nuances opmerken die elders gemist worden. Dit leidt tot rapportages die beter bruikbaar zijn in de dagelijkse praktijk en duidelijkere handvatten geven. Daarbij kunnen we ook rekening houden met eventueel aanwezige psychische problematiek (ADHD, autisme of anderesoortige psychische klachten) en zo een integraal advies geven.

Hoe gaat loopbaanadvies in zijn werk?

Het loopbaanadvies bestaat uit een uitgebreid intakegesprek (f2f of via videocall), digitale testafname, een uitgebreide adviesrapportage en toelichtend eindgesprek per telefoon, f2f of videocall. Het gehele traject is online mogelijk waar gewenst. Na de intake en het invullen van vragenlijsten, ontvang je binnen 10 werkdagen de volledige rapportage.

Loopbaanadvies kan zich richten op één of meerdere aspecten:

Bekijk de verschillende pakketten loopbaanadvies

Meer weten of aanmelden?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met jou op.

Is een coachingstraject wellicht voor jouw medewerker toch passender dan een adviesrapportage? Wellicht is (job)coaching dan wat voor jullie, of juist gerichte businesscoaching/leiderschapsontwikkeling. Zoek je verduidelijking van klachten? Kijk dan eens bij diagnostiek of casus consultatie.

Contact

De snelle checks

✓ Geen lange wachtlijst

✓ Geschikt voor 18+

✓ Op kantoorlocatie in Tilburg, Den Bosch, Eindhoven of volledig online waar dan ook ter wereld

Mogelijk ook interessant voor jou:

Hoe goed past jouw baan bij jou? Maak de loopbaan test. 

Eerste spoor traject ziekteverzuim

Tweede spoor traject ziekteverzuim

Maatwerk & advies voor bedrijven

Representatieve ruimte huren?

Jobcoaching

Bzonder! helpt je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.