Jobcoaching voor jouw medewerker

Wanneer jobcoaching?

“Ik heb het gevoel dat mijn medewerker het maximale uit zichzelf haalt”

“Ik zoek jobcoaching om een medewerker beter te laten functioneren”

“Mijn medewerker loopt telkens tegen dezelfde problemen aan”

“Mijn medewerker heeft loopbaanbegeleiding nodig”

“Mijn medewerker heeft ADHD/ASS/burnout en heeft daarbij hulp nodig op het werk”

“Ik zoek een jobcoach als vaste spiegel en sparringspartner voor mijn medewerker”

Herkenbaar? Bzonder! helpt je verder.

 

Wat doet jobcoaching?

Bij jobcoaching krijg een medewerker meer inzicht in en bewustzijn van het eigen gedrag, gedachten en gevoelens en de effecten hiervan. Het kan gericht zijn op de praktische uitvoering van het werk of juist over het mentaal omgaan met dingen waar iemand tegenaan loopt. Het uiteindelijke doel is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit, welzijn en/of het vinden van een oplossing voor specifieke problemen. Jobcoaching is resultaatgericht en richt zich voornamelijk op verbetertrajecten. De begeleiding kan zowel ingaan op nauw afgebakende vragen (“ik wil minder zenuwen bij het geven van presentaties”), als om bredere kaders (“ik overzie mijn werk niet meer”).

Elke medewerker is welkom bij ons; in specifiek hebben wij daarnaast expertise op het gebied van burnout, ADHD en autisme gerelateerde klachten.

 

Hoe gaat jobcoaching in zijn werk?

Jobcoachtrajecten worden op maat vormgegeven in overleg. Vaak is er een intake en wordt er een jobcoachplan opgemaakt, soms gaat het om een kort traject zonder intake en jobcoachplan van een aantal sessies met duidelijk doel. Gebruikelijk zijn jobcoachingstrajecten wat korter (5-15 sessies), maar het kunnen er naar wens ook meer of minder zijn. Ook kan er langdurig jobcoaching plaatsvinden, waarbij de coach een vaste sparringspartner wordt voor de medewerker. Onze begeleiding kan zowel plaatsvinden op ons kantoor, als op de werkplek.

Aanmelden

Je kan je aanmelden via dit formulier.

 

De snelle checks

✓ Geen verwijzing van huisarts nodig

✓ Geschikt voor volwassenen (18+)

✓ Op kantoorlocatie van Bzonder in Tilburg of op eigen locatie volgens afspraak

 

Bzonder! helpt je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.