Ruimteverhuur

Ben je op zoek naar een representatieve kantoorruimte, trainingsruimte, praktijkruimte of spreekkamer te huur in Tilburg?

Zoek je een representatieve ruimte te huur in Tilburg om jouw cliënten/klanten te ontvangen of een volledig eigen kantoor? Je kunt bij ons een representatieve kantoorruimte of praktijkruimte (2x12m2, 2x 20m2, 40m2) huren met huurtermijnen van (minimaal) 12 maanden in plaats van de gebruikelijke 5 jaar. We hebben extra zorg besteed aan geluiddemping tussen de verschillende ruimtes, waardoor je ongestoord kunt werken en gesprekken in de afzonderlijke kamers privé blijven.

Ideaal voor starters, ZZP’ers en MKB ondernemers.

Onze spreekkamers zijn gelegen op de begane grond en hebben een frisse, jonge en nette uitstraling.  Het kantoorgebouw bevindt zich aan de Ringbaan in Tilburg. Er is een kleine wachtruimte, een heren- en damestoilet en beschikking over een keukentje met vaatwasser. Er is gratis openbare parkeergelegenheid en het OV stopt voor de deur.  In de nabije omgeving vind je voor in je pauze een gym en tankstation met broodjes, levensmiddelen en koffie. 

Prijzen
Ruimte 12m2 (2x) : Per ruimte €435,00 pm exclusief gwl en servicekosten, inclusief gebruik gedeelde vergader/trainingsruimte (40m2).
Ruimte 20m2 (2x): Per ruimte €645,00 pm exclusief gwl en servicekosten, inclusief gebruik gedeelde vergader/trainingsruimte (40m2).

Bij het huren van beide ruimtes (1 x 12m2 en 1 x 20m2) is er een korting van toepassing.

Privé gebruik van volledige unit (110m2): €1850,00 pm exclusief gwl en servicekosten.

21% voordeel: Voor btw vrije beroepen, kan er btw vrij worden verhuurd. 

Whatsapp met ons

Aan deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen worden periodiek herzien. 

Foto’s

Meer weten? Neem contact met ons op.