Relatie advies bij ADD

Op zoek naar relatie advies bij ADD?

Bij ons kun je terecht voor relatie advies bij ADD  als onderdeel van de behandeling voor ADD of als reguliere relatietherapie. Ook kun je bij ons terecht voor reguliere relatietherapie via LoveShrinks (Bzonder) als er bij jullie geen sprake is van een diagnose.

Iedere relatie kent hoogte- en dieptepunten. Na grote life events zoals een bruiloft, gaan samenwonen, de geboorte van een kind of ziekte of verlies kan het lastig zijn om het evenwicht in je relatie terug te vinden.

Wanneer een van de partners ADD heeft, kan dat een extra uitdaging vormen binnen de relatie. Het kan grote invloed hebben op de omgang en communicatie tussen twee personen. Zowel voor de persoon met ADD als voor de partner.

Contact

 

Wanneer verder op zoek naar relatie advies bij ADD?

De fijne begintijd van de relatie lijkt steeds verder naar de achtergrond te verdwijnen. Jullie lijken elkaar te verliezen in negatieve patronen. Het wordt steeds moeilijker om begrip voor elkaar op te brengen en rustig naar elkaar te luisteren en op elkaar te reageren. Het zou zo fijn zijn om weer wat positiviteit en liefde naar voren te brengen zoals toen jullie elkaar net kenden.

Het is goed om op zoek te gaan naar relatie advies bij ADD als je begint te twijfelen of je nog wel bij elkaar past. Het lijkt wel alsof je partner en jij allebei een andere kant op gaan en jullie stoten elkaar af in plaats van elkaar aan te trekken. Jullie komen vaak in dezelfde ruzies terecht en vinden het steeds lastiger om deze op te lossen. De verbinding in de relatie is minder diep en jullie hebben allebei last van de relatie problemen.

relatie advies bij ADD

Is relatietherapie iets voor jou?

Hulp van een relatietherapeut kan zinvol zijn wanneer je je herkent in één of meerdere punten:

  • Je hebt zelf in te grote mate last van je relatieproblemen
  • Jouw partner ervaart ook last van de relatieproblemen
  • Je hebt een diagnose ADD of hebt een vermoeden hiervan en hebt het idee dat dit een nadelige invloed op je relatie heeft
  • Jullie komen steeds in dezelfde discussies of ruzies terecht
  • Je hebt kinderen die lijden onder de relatieproblemen
  • De verbinding in je relatie wordt steeds minder diep of lijkt helemaal te zijn verdwenen
  • Je hebt het gevoel dat je partner je niet echt begrijpt en het lukt je niet hier verandering in te brengen

Wat doet een relatietherapeut bij ADD?

Een relatietherapeut bij ADD bij Bzonder heeft als uitgangspunt om het begrip en de emotionele verbondenheid  tussen jou en je partner te herstellen en/of te versterken. Daarbij houden we rekening met de bijzonderheden die in jullie relatie kan spelen door de ADD. Het uiteindelijke doel is dat je allebei jezelf kunnen zijn, beter met elkaar leert communiceren en vanuit je eigen waarden de verbinding met de ander vindt. Jullie zullen uiteindelijk sterker in de relatie staan.

Bij LoveShrinks (Bzonder) werken we o.a. met Emotion Focused Therapy (EFT). EFT richt zich op onderliggende emoties en de behoeften van jou en je partner. Hierdoor leer je je eigen en elkaars gevoelens beter begrijpen.
Het type coaching wordt afgestemd op jullie behoeften en doelen. Meestal wordt er een combinatie gebruikt van verschillende methoden.

Waarom Bzonder voor relatie advies bij ADD?

Bij Bzonder besteden we veel aandacht aan wie jij bent als persoon. Bzonder bestaat uit een team van enthousiaste professionals met ervaring in zowel coaching, training als behandeling. Niet vanuit een papiertje, maar met expertise vanuit de psychologische zorg. Dit betekent dat je niet bij ‘zomaar’ een coach terecht komt, maar bij een professional die weet waar hij of zij het over heeft. Bzonder heeft expertise op het gebied van autisme en ADHD/ADD binnen relaties. Samen willen wij relaties leuker en fijner maken.

De snelle checks

✓ Geen verwijzing van huisarts nodig

✓ Geen lange wachtlijst

✓ Geschikt voor volwassenen (18+)

 

Meer weten over ons relatie advies bij ADD?

Neem contact met ons op.

Stuur een bericht Premium zorg

 

Mogelijk ook interessant voor jou:

Relatietherapie bij ADD

ADD Test

Kenmerken ADD volwassenen

Diagnostiek 

Direct je pre-intake inboeken voor jullie relatietherapie

Bzonder! helpt je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.