Debbie

Debbie is werkzaam als creatief therapeut (beeldend) bij Bzonder! Zorg en Coaching en heeft ervaring in het werken met zowel kinderen, jongeren als volwassenen.

Mogelijkheden, menselijkheid, luisteren, echte aandacht en het hier en nu, zijn sleutelwoorden in haar therapie. Daarnaast is creativiteit haar kracht en middel om kinderen, jongeren en volwassenen op een creatieve manier verder te helpen met hun klachten en problemen. Soms is het lastig woorden te geven aan wat je voelt en ervaart. Creatieve therapie kan, doordat het ervaringsgerichte therapie is, op een andere manier aansluiten bij iemand. Je kan dingen vanuit een andere blik bekijken en ervaren. Tevens kan het een manier zijn om je emoties te kunnen uiten.

Debbie werkt niet vanuit één visie, maar maakt gebruik van diverse methoden die ze de afgelopen jaren heen eigen heeft gemaakt. Ieder mens is uniek en heeft andere behoeften. Door steeds weer te kijken en luisteren naar wat iemand nodig heeft, past ze haar aanbod hierop aan. Ze maakt hierbij gebruik van diverse methodes, zoals MBT (Mentalization Based Treatment), dialectische gedragstherapie, cognitieve gedragstherapie, EBL (Emerging Body Language) en mindfulness.

 

Bzonder! helpt je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.