Birgitte

Birgitte is werkzaam als pedagoog, coach en trainer. Naast haar ruime ervaring binnen de jeugd/gezins- en maatschappelijke hulpverlening, behandeling van volwassenen met ADHD en begeleiding van volwassenen op diverse gebieden, houdt ze zich bezig met mindfulness en stressregulatie. Hierbij richt ze zich op beweging, ontspanningsoefeningen, concentratie/meditatie en ademhalingstechnieken. Haar opleidingen, gecombineerd met een dosis aan levenservaring maken haar tot de veelzijdige persoon en hulpverlener die ze is.

Ruimte voor oprechte en persoonlijke aandacht is belangrijk voor Birgitte. In haar werk gebruikt ze de kracht, levensfase, karakter en omgeving van de cliënt om tot een geschikte manier van hulp te komen. Ze gaat daarbij niet uit van standaardoplossingen, maar vindt samen met de cliënt een antwoord. Begeleidingsmomenten moeten naast leerzaam vooral ook prettig zijn en toepasbaar in het dagelijks leven, met nodige humor en doorzettingsvermogen.

Birgitte werkt vanuit de visie dat het vinden van de juiste balans mensen dichter bij zichzelf en hun eigen mogelijkheden brengt. Leren om keuzes te maken in ontspanning en belasting,  loslaten van oude patronen, uitdaging zoeken in een andere manier van leven en werken, structuur aanbrengen, relativeren en herstellen.

 

Bzonder! helpt je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.