Trainingslocatie huren in Tilburg?

Trainingslocatie huren in Tilburg?

Zoek je een representatieve trainingslocatie voor het geven van jouw training of workshop? Je kunt bij ons een mooie, nieuwe trainingslocatie huren! Onze ruimte is in juni 2016 in een nieuw jasje gestoken en heeft een frisse, jonge en nette uitstraling. De ruimte met flexibel meubilair is licht, maar indien gewenst kunnen de ramen ook verduisterd worden.

Locatie en faciliteiten

Ons trainingsruimte bevindt zich op de begane grond op de Ringbaan Oost en is goed toegankelijk voor rolstoelen. Er staan 8 tafels met ruimte voor maximaal 16 personen. De tafels zijn makkelijk verplaatsbaar en je kunt ook voor een theateropstelling kiezen. We hebben in totaal 20 comfortabele stoelen. Ben je op zoek naar een kleinere ruimte? Kijk dan ook eens bij het overzicht van al onze ruimtes.

Er is in onze eigen gang een heren- en damestoilet en we beschikken over een kleine keuken met koelkast, magnetron en vaatwasser. Er is koffie en thee aanwezig (self-service) en bij de prijs inbegrepen. Uiteraard heb je ook gratis toegang tot ons eigen (beveiligde) wifi. Er is gratis parkeergelegenheid en het OV stopt voor de deur.

Wil je eerst eens komen kijken naar de ruimte? Vul hier het contactformulier in om een afspraak te maken.

Oppervlak, dagdelen en tarieven

De trainingslocatie (ruimte 1) is 40m2 en kun je per uur huren, maar ook per dagdeel of per dag. Dit is mogelijk voor incidentele huur, maar je kunt ook terecht voor een vast dagdeel of vaste dag.
De dagdelen zijn als volgt ingedeeld: van 08.00 tot 12.00 (ochtend), van 12.00 tot 17.00 (middag) en van 17.00 tot 21.00 (avond).

De tarieven zijn:

Per uur incidenteel43,50 euro
Per keer voor een incidenteel dagdeel103,00 euro
Per maand voor wekelijks vast dagdeel287,00 euro

Aan deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen worden periodiek herzien. 

Foto’s

Meer weten? Neem contact met ons op.