Relatietherapie bij ADD

Relatietherapie bij ADD

Relatietherapie bij ADD

Wanneer één of beide partners last hebben van autisme/ASS of ADD/ADHD kan dat een grote invloed hebben op de relatie. Als je merkt dat je relatie je al tijden meer energie kost dan je oplevert of als er steeds een terugkerend probleem of conflict speelt in je relatie, kan het fijn zijn om daar samen met een relatietherapeut naar te kijken.

Samenleven met een partner met ADD kan soms een uitdaging vormen. Het is niet altijd eenvoudig een manier te vinden om hier op een positieve manier mee om te gaan. Voor de mensen in je omgeving lijkt er niets aan de hand, maar thuis kan het behoorlijke strijd opleveren. Je doet je best, maar voelt je soms alleen en onbegrepen.

Heb je zelf ADD? Dan ben je jezelf misschien bewust van de impact op jullie relatie. Het voelt soms alsof je in een vicieuze cirkel zit en je weet niet goed wat je kunt doen om eruit te komen.

Wanneer relatietherapie bij ADD?

Hulp van een relatietherapeut kan zinvol zijn wanneer je je herkent in één of meerdere punten:

  • Je hebt zelf in te grote mate last van je relatieproblemen.
  • Jouw partner ervaart ook last van de relatieproblemen.
  • Je hebt een diagnose voor ADD of hebt een vermoeden hiervan en hebt het idee dat dit een nadelige invloed op je relatie heeft.
  • Jullie komen steeds in dezelfde discussies of ruzies terecht..
  • Je hebt kinderen die lijden onder de relatieproblemen.
  • De verbinding in je relatie wordt steeds minder diep of lijkt helemaal te zijn verdwenen.
  • Je hebt het gevoel dat je partner je niet echt begrijpt en het lukt je niet hier verandering in te brengen.

Wat doet relatietherapie bij ADD?

Relatietherapie bij autisme of relatietherapie bij AD(H)D bij Bzonder heeft als uitgangspunt om het begrip  en de emotionele verbondenheid tussen jou en je partner te herstellen en/of te versterken. Daarbij houden we rekening met de bijzonderheden die in jullie relatie kan spelen door de AD(H)D of autisme. Het uiteindelijke doel is dat je allebei jezelf kunnen zijn, beter met elkaar leert communiceren en vanuit je eigen waarden de verbinding met de ander vindt. Jullie zullen uiteindelijk sterker in de relatie staan.

Meer weten over relatietherapie bij ADD of aanmelden? Neem contact met ons op.

 

Mogelijk ook interessant voor jou:

Relatietips bij ADD

Tips voor een goede communicatie

Relatietherapie bij ADD in Den Bosch

Relatietherapie bij ADD in Eindhoven

Relatietherapie bij ADD in Tilburg

 

Bzonder! helpt je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.

Bij verder browsen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies en ons privacystatement. Meer informatie

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld vanuit Bzonder. Bzonder is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie.

Cookiebeleid
Bzonder maakt op de website gebruik van cookies. Dit zijn eenvoudige, kleine bestandjes met gegevens die op de harde schijf van je computer opgeslagen worden. De website maakt gebruik van tijdelijke cookies voor functionele en statistische doeleinden. Het is mogelijk dat we deze instrumenten gebruiken om informatie op onze systemen te achterhalen en om bepaalde categorieën van gebruikers te identificeren aan de hand van items zoals IP-adres, domein, browser type en bezochte pagina's. Deze informatie wordt meegedeeld aan onze webmasters die deze informatie gebruiken om het aantal bezoekers op de verschillende delen van de website te analyseren en om te garanderen dat onze website functioneert als een bruikbare en effectieve bron van informatie. Voor cookies die niet noodzakelijk zijn voor het gebruik van de website hebben wij jouw toestemming nodig. Bij het eerste bezoek aan de website wordt jouw ondubbelzinnige toestemming gevraagd voor het gebruik van cookies. Je kunt jouw browser zo instellen dat je tijdens het bezoek aan de website geen niet-functionele cookies ontvangt. Deze privacy voorwaarden zijn alleen van toepassing op het gebruik van de cookies van Bzonder. Het gebruik van cookies en andere technieken gebruikt door derde partijen is onderworpen aan hun eigen privacy voorwaarden. Je kunt cookies uitzetten. Dit doe je in je internetbrowser. Als je in je browser het gebruik van cookies hebt uitgezet kun je nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

Klikgedrag
Op alle websitepages van Bzonder worden algemene bezoekgegevens bijgehouden met behulp van Google Analytics. Bezoekers worden niet geïdentificeerd, we anonimiseren alle statistische gegevens, door het verwijderen van het laatste deel van je IP-adres voordat statistische data wordt verwerkt. De statische data wordt alleen ingezet voor eigen gebruik door website beheerders van Bzonder. De verkregen informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij het EU - US Privacy Shield verdrag van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Google kan jouw informatie slechts aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Lees voor meer informatie Google's Privacy Policy.

Tawk.to
Bzonder maakt gebruik van tawk.to, een live chat oplossing van tawk.to Ltd. Tawk.to maakt gebruik van cookies om Bzonder te helpen bezoekers te identificeren en te volgen binnen onze website. Alle communicatie tussen Bzonder en onze bezoekers beveiligd.

Beveiligde verbinding
De website maakt altijd gebruik van een extra beveiligde https:// verbinding, te herkennen aan het slotje in de browser.

Toepassing privacybeleid
Bzonder respecteert de privacy en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je aan ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Bzonder is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van derden en andere sites en bronnen.

Vragen en feedback
Bzonder neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Heb je hier vragen over, dan kun je contact opnemen met [email protected]

Sluiten