Squease drukvest: Hulp bij overprikkeling! (inclusief kortingsactie)

Squease drukvest: Hulp bij overprikkeling! (inclusief kortingsactie)

Squease drukvest: Hulp bij overprikkeling! (inclusief kortingsactie)

Het Squease drukvest als hulpmiddel bij overprikkeling.

Prikkels. Ze komen continue bij ons binnen. Via onze zintuigen nemen we alles om ons heen waar en worden de prikkels in ons verwerkt. Iedereen beleeft deze prikkels op een andere manier. We staan er niet altijd bij stil, maar mensen met ASS of ADD kunnen prikkels veel intenser ervaren dan anderen. Daarnaast kunnen ook andere situaties, zoals een burn-out of stress leiden tot overprikkeling.

Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om beter om te gaan met deze overprikkeling. Daarnaast bestaan er hulpmiddelen en een daarvan is het Squease drukvest. Bzonder liet twee mensen het vest proberen. Wij delen graag met jullie hoe het Squease drukvest werkt én hoe de proefpersonen het ervaarden. Bovendien vind je aan het einde van dit blog en fijne kortingsactie!

Hoe onstaat overprikkeling?

De hele dag ontvangen we prikkels. Er is een splitsing te maken tussen prikkels die worden opgenomen uit de omgeving en prikkels uit je eigen lichaam. De prikkels uit onze omgeving nemen we waar met onze zintuigen; zien, horen, ruiken, proeven en voelen (externe prikkels). Maar er zijn ook prikkels uit je eigen lichaam die worden doorgestuurd naar je hersenen (interne prikkels). Deze informatie wordt opgenomen door het evenwichtszintuig, door je spieren en gewrichten en je inwendige organen.

Zo krijg je informatie over de bewegingen die je maakt, welke houding je hebt en of je honger hebt of moet plassen. De prikkels worden door onze hersens omgezet in informatie. Onze hersens filteren deze informatie op belangrijkheid. Op het moment dat je overprikkeld raakt lukt het je niet goed om dit filter toe te passen en komen alle prikkels even ‘hard’ binnen. Het is dan lastig om de informatie op de juiste manier te verwerken.

Ik bijt nagels en wiebel met mijn been als ik stress of chaos ervaar – Iris.

Het Squease drukvest als handig hulpmiddel.

Als je overprikkeld bent kan dit leiden tot lichamelijke en mentale klachten. Je krijgt bijvoorbeeld hoofdpijn of voelt je heel erg moe. Of je merkt dat je veel sneller angstig of geïrriteerd bent dan anders. Overprikkeling kan snel optreden. Het ene moment heb je nog nergens last van en het volgende moment kan je er niks meer bij hebben. Dat maakt het voor de omgeving soms moeilijk te begrijpen.  Gelukkig bestaan er hulpmiddelen voor bij overprikkeling en een daarvan is het Squease drukvest.

Het was eerst even wennen. Wanneer trek je hem aan, hoe lang, op welke stand? Het heeft mij erg geholpen om hier een schema in te maken. Bijvoorbeeld elke ochtend en voor het slapengaan, en vóór situaties waarvan ik weet dat ik hier overprikkeld van kan raken – Anoniem.

Gewapend met kogelvrij vest – zo voelt het een beetje als ik het drukvest voor het eerst aan heb – start ik vol goede moed mijn werkdag. Met een handpompje heb ik het vest volgepompt met lucht zodat het stevig tegen mijn bovenlichaam aandrukt. Omdat het vest nauw aansluit, kan ik er met gemak een trui over dragen – Iris.

Hoe werkt het Squease drukvest?

Het Squease drukvest zorgt tijdens het dragen voor een constante druk dat je een rustgevend gevoel geeft. Het helpt je hierdoor bij het verwerken van prikkels. Wij lieten twee proefpersonen het drukvest testen. Iris en een vrouw die anoniem wil blijven probeerden voor ons het drukvest uit. Lees hier de uitgebreide review van Iris.

De druk van het Squease vest zorgt voor een veilig en geborgd gevoel. De druk is als een warme knuffel en helpt om een ‘angstig’ of overprikkeld zenuwstelsel te kalmeren.

 

Zodra ik onder tijdsdruk gespannen en onrustig word, doe ik het vest aan. De diepe druk zorgt ervoor dat ik meer in het hier en nu ben. Een soort van aarden – Iris.

Wil jij ook het Squease drukvest uitproberen? Je krijgt nu via Bzonder korting!

Het drukvest zorgt ervoor dat ik mijn prikkels beter kan temperen en geeft mij vanuit binnenuit een veilig geborgen gevoel – Anoniem

Wil jij het Squease drukvest aanschaffen en gebruiken tegen overprikkeling. Je kunt het drukvest nu via Bzonder met korting uitproberen. Met de kortingscode ‘BZONDER’ kun je het vest vier weken huren voor € 70,- (in plaats van € 100,-) en je betaalt geen verzendkosten. Voor bestellen en huren ga je naar de website van Squeasewear. Gebruik onze kortingscode ‘BZONDER’ en profiteer van een fijne korting.

ACTIE is beëindigd per 03-2023!

Squease drukvest

Wil je meer informatie over overprikkeling of het Squease drukvest?

Neem contact met ons op of stuur ons een Whatsapp bericht.

Whatsapp met ons

Mogelijk ook interessant voor jou:

Relatietherapie bij ADD

Diagnostiek 

Hulp bij een relatie bij ADD

Diagnose ADD bij vrouwen

Bzonder! helpt je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.

Squease vest