Review Iris Squease drukvest

REVIEW SQUEASE DRUKVEST – Iris, 43 jaar.

Voor Bzonder! Zorg & Coaching mocht ik vier weken lang het Squease drukvest uitproberen. Het vest geeft diepe druk en is ontworpen voor mensen die problemen hebben met de prikkelverwerking. Bijvoorbeeld mensen met ADHD, SI, autisme of Gilles de la Tourette en mensen met angst- of slaapstoornissen. Ik ben benieuwd!

Pantser tegen prikkels

Gewapend met kogelvrij vest – zo voelt het een beetje als ik het drukvest voor het eerst aan heb – start ik vol goede moed mijn werkdag. Met een handpompje heb ik het vest volgepompt met lucht zodat het stevig tegen mijn bovenlichaam aandrukt. Omdat het vest nauw aansluit, kan ik er met gemak een trui over dragen. De druk went snel. Alleen als ik diep inadem, voel ik lichte tegendruk op mijn borstkas. Best fijn eigenlijk, want daardoor zakt mijn ademhaling.

Squease vest

Rustgevend door diepe druk

Het vest zit prima en is makkelijk in gebruik. Het is geen wondermiddel – waar ik stiekem nog altijd op hoop – maar zeker een waardevol hulpmiddel. Zodra ik onder tijdsdruk gespannen en onrustig word, doe ik het vest aan. De diepe druk zorgt ervoor dat ik meer in het hier en nu ben. Een soort van aarden. Mijn ademhaling zakt. Ik raak minder in paniek door de deadline en kan me daardoor beter focussen op mijn taak.

Hoe komt dat dan? Dat zoek ik op! Bij diepe druk maakt je lichaam oxytocine en serotonine aan. Deze gelukshormonen helpen het zenuwstelsel kalmeren. Net als bij een stevige knuffel, een zware deken of het inbakeren van baby’s.

Druk tegen drukte

Ik bijt nagels en wiebel met mijn been als ik stress of chaos ervaar. Dat is niet veranderd. Maar de toestand waarin ik me bevind als ik het drukvest draag wel. Deze is een stuk milder. De druk rond mijn bovenlichaam geeft een bepaalde rust en dat werkt heel prettig. Wat dat betreft raad ik Squease zeker aan. Druk tegen drukte. Sowieso een stuk efficiënter dan mummificeren 😉

Iris, 43 jaar

Wil jij ook het Squease drukvest uitproberen? Je krijgt nu via Bzonder korting!

Wil jij het Squease drukvest aanschaffen en gebruiken tegen overprikkeling. Je kunt het drukvest nu via Bzonder met korting uitproberen. Met de kortingscode ‘BZONDER’ kun je het vest vier weken huren voor € 70,- (in plaats van € 100,-) en je betaalt geen verzendkosten. Voor bestellen en huren ga je naar de website van Squeasewear. Gebruik onze kortingscode ‘BZONDER’ en profiteer van een fijne korting.

Meer informatie over het Squease drukvest?

Neem contact met ons op, stuur ons een Whatsapp bericht of boek direct jouw pre-intake.

Whatsapp met ons Boek jouw pre-intake

 

Mogelijk ook interessant voor jou

Tweede spoor ziekteverzuim

ADHD test volwassenen

Jobcoaching

Autisme test voor volwassenen

Diagnostiek

 

 

Bzonder! helpt je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.