Psychologische onderzoeken

Psychologische onderzoeken

Psychologische onderzoeken

Je loopt steeds vast op dezelfde punten in het dagelijks leven. Je hebt bepaalde klachten waarvan je niet goed weet hoe je die moet plaatsen of wat je er mee aan moet. Misschien ben je al in behandeling maar heb je het gevoel niet verder te komen. In dit soort situaties kunnen psychologische onderzoeken uitkomst brengen.

Ben je op zoek naar psychologische onderzoeken?

Bzonder biedt psychologische onderzoeken zonder wachtlijsten. In 5 weken* heb jij je diagnose en een rapportage. Sneller nodig? Ga dan voor een spoedverzoek.*

* Na eerste consult van het diagnostiek traject. Het eerste consult van het diagnostiek traject, is het intake consult dat volgt op je pre-intake. Als in deze periode feestdagen of vakanties vallen, kan de doorlooptijd wat langer zijn.
* Kijk voor de actuele stand van zaken op onze hoofdpagina in het menu.

Wat is een psychologisch onderzoek?

Wanneer er sprake is van klachten, kunnen psychologische onderzoeken heel verhelderend werken. Het doel van de onderzoeken is het herleiden en begrijpen van de klachten. Met de resultaten is het mogelijk om advies te geven en een plan te maken voor verdere behandeling.

Er zijn verschillende soorten psychologische onderzoeken, namelijk neuropsychologisch onderzoek, persoonlijkheidsonderzoek en intelligentie onderzoek.

Waarom psychologische onderzoeken bij Bzonder?

Tijdens een psychologisch onderzoek bekijken we verschillende  onderdelen van jouw persoonlijkheid en klachten. We kijken dus niet alleen naar of je wel of niet één bepaalde diagnose hebt, maar onderzoeken jou als geheel. Dit betekent dat een completer plaatje krijgt van waar jouw klachten vandaan komen. Je krijgt van ons een complete rapportage na afronding.

Tot slot hebben we geen wachtlijsten. Wanneer jij zelf flexibel bent in jouw afspraakmogelijkheden, kan je bij ons direct* beginnen met psychologische onderzoeken.

De snelle checks

✓ Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig

✓ We hebben geen wachtlijst

✓ Geschikt voor 18+

✓ Geen vergoeding door verzekering (dit geldt voor elke zorgverzekering in Nederland bij een losstaand diagnostiektraject)

✓ Op kantoorlocatie van Bzonder in Tilburg

 

Meer weten of aanmelden?

Neem contact met ons op. Als je het idee hebt dat jouw klachten binnen ADHD of ADD passen, kun je ook eerst onze korte ADHD of ADD test doen. Denk je dat jouw klachten zouden kunnen vallen binnen autisme, dan kan je ook een korte autisme test doen.

 

Mogelijk ook interessant voor jou

Loopbaanadvies

Boek jouw pre-intake

Kenmerken ADHD bij volwassenen

Behandeling autisme

 

Bzonder! helpt je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.