2018-09-14 Wist je dat….je ook online coaching sessies kan inboeken?

2018-09-14 Wist je dat….je ook online coaching sessies kan inboeken?

Looking for another language?

Ben je op zoek naar een coach? Bij Bzonder! kan je ook zonder intake (en indien gewenst anoniem) direct online een coaching sessie inboeken waar en wanneer dat jou uitkomt.

We merkten dat er soms behoefte was na reguliere coachingstrajecten, of juist na behandeling, om nog losse sessies te kunnen inboeken, zonder een heel traject aan te gaan. Daarnaast kregen we soms ook vragen van mensen die eigenlijk niet persé  een heel traject aan wilden gaan, maar gewoon een keertje behoefte hadden aan een sparringspartner of objectief luisterend oor. Omdat we graag naar onze cliënten luisteren, hebben we daarom de ‘losse coaching sessies’ in het leven geroepen.

Wil jij ook een sparringspartner en steuntje in de rug wanneer het voor jou uitkomt? En zijn onze contra-indicaties niet op jou van toepassing? (Je vindt deze onderaan de pagina)

Dan kan je online jouw afspraak maken voor een losse sessie op ons kantoor, via telefoon, of online coaching (via chat of video) én met interessante korting ten opzichte van reguliere coachingstrajecten.

 

 

 


Bij verder browsen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies en ons privacystatement. Meer informatie

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld vanuit Bzonder. Bzonder is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie.

Cookiebeleid
Bzonder maakt op de website gebruik van cookies. Dit zijn eenvoudige, kleine bestandjes met gegevens die op de harde schijf van uw computer opgeslagen worden. De website maakt gebruik van tijdelijke cookies voor functionele en statistische doeleinden. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om de website gebruikersvriendelijker te maken. U kunt cookies uitzetten. Dit doet u in uw internetbrowser. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

Klikgedrag
Op alle websitepages van Bzonder worden algemene bezoekgegevens bijgehouden met behulp van Google Analytics. Bezoekers worden niet geïdentificeerd, we anonimiseren alle statistische gegevens, door het verwijderen van het laatste deel van uw IP-adres voordat statistische data wordt verwerkt. De statische data wordt alleen ingezet voor eigen gebruik door website beheerders van Bzonder.

Beveiligde verbinding
De website maakt altijd gebruik van een extra beveiligde https:// verbinding, te herkennen aan het slotje in de browser.

Toepassing privacybeleid
Bzonder respecteert de privacy en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Bzonder is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van derden en andere sites en bronnen.

Vragen en feedback
Bzonder neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Heeft u vragen hierover, dan kan u contact opnemen met [email protected]

Sluiten