2018-09-14 Wist je dat….je ook online coaching sessies kan inboeken?

2018-09-14 Wist je dat….je ook online coaching sessies kan inboeken?

Ben je op zoek naar een coach? Bij Bzonder! kan je ook zonder intake (en indien gewenst anoniem) direct online een coaching sessie inboeken waar en wanneer dat jou uitkomt.

We merkten dat er soms behoefte was na reguliere coachingstrajecten, of juist na behandeling, om nog losse sessies te kunnen inboeken, zonder een heel traject aan te gaan. Daarnaast kregen we soms ook vragen van mensen die eigenlijk niet persé  een heel traject aan wilden gaan, maar gewoon een keertje behoefte hadden aan een sparringspartner of objectief luisterend oor. Omdat we graag naar onze cliënten luisteren, hebben we daarom de ‘losse coaching sessies’ in het leven geroepen.

Wil jij ook een sparringspartner en steuntje in de rug wanneer het voor jou uitkomt? En zijn onze contra-indicaties niet op jou van toepassing? (Je vindt deze onderaan de pagina)

Dan kan je online jouw afspraak maken voor een losse sessie op ons kantoor, via telefoon, of online coaching (via chat of video) én met interessante korting ten opzichte van reguliere coachingstrajecten.