2018-09-07 Bzonder cum laude beoordeeld door cliënten

2018-09-07 Bzonder cum laude beoordeeld door cliënten

Looking for another language?

Cliënttevredenheidsonderzoek 2018

Zoals elk jaar is Bzonder! benieuwd naar de tevredenheid van haar cliënten.

En ook deze keer zijn we weer cum laude geslaagd!

 

8,3

Dat is hoe onze cliënten ons gemiddeld beoordelen.

 

 

Met trots willen we daarbij ook vermelden dat er

slechts één score beneden de 8 is gegeven

 

In het bijzonder zijn onze cliënten tevreden met:

  • Persoonlijke communicatie – Onze cliënten voelen zich gehoord en serieus genomen. Ze vinden onze digitale communicatielijnen handig en zowel de snelheid van reactie als het meedenken wordt gewaardeerd.
  • Organisatie – De organisatie wordt beoordeeld als professioneel. Cliënten vinden het erg prettig dat ze direct terecht kunnen en waarderen het kleinschalige gevoel.
  • Behandelaren en coaches – Het team van Bzonder! wordt vlot, fijn en professioneel genoemd. Het team wordt ervaren als deskundig en met persoonlijke aandacht.
  • Aanbod – De diensten van Bzonder worden gezien als maatwerk en effectief. Er wordt gedegen onderzoek gedaan en de kwaliteit van de begeleiding is goed.

 

Daarnaast worden er ontwikkelpunten aangegeven, waar we ons ook graag in verdiepen:

  • Er is wens tot meer groepsgericht behandelen. Om deze reden starten we in januari 2019 met een viertal behandelgroepen (wachtlijst, adhd, ass, schemagerichte groep).
  • Sommige cliënten ervaren onze ruimtes als té kaal en daarmee niet gezellig. Voor andere cliënten wordt het juist ervaren als fijn en rustig. We gaan kijken naar een middenweg om op een rustige manier meer warmte aan te brengen.
  • Het aanmeldformulier is voor sommige cliënten te lang. We nemen dit mee in nieuwe ontwikkelingen.

 

Bedankt voor jullie feedback!

 

 


Bij verder browsen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies en ons privacystatement. Meer informatie

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld vanuit Bzonder. Bzonder is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie.

Cookiebeleid
Bzonder maakt op de website gebruik van cookies. Dit zijn eenvoudige, kleine bestandjes met gegevens die op de harde schijf van je computer opgeslagen worden. De website maakt gebruik van tijdelijke cookies voor functionele en statistische doeleinden. Het is mogelijk dat we deze instrumenten gebruiken om informatie op onze systemen te achterhalen en om bepaalde categorieën van gebruikers te identificeren aan de hand van items zoals IP-adres, domein, browser type en bezochte pagina's. Deze informatie wordt meegedeeld aan onze webmasters die deze informatie gebruiken om het aantal bezoekers op de verschillende delen van de website te analyseren en om te garanderen dat onze website functioneert als een bruikbare en effectieve bron van informatie. Voor cookies die niet noodzakelijk zijn voor het gebruik van de website hebben wij jouw toestemming nodig. Bij het eerste bezoek aan de website wordt jouw ondubbelzinnige toestemming gevraagd voor het gebruik van cookies. Je kunt jouw browser zo instellen dat je tijdens het bezoek aan de website geen niet-functionele cookies ontvangt. Deze privacy voorwaarden zijn alleen van toepassing op het gebruik van de cookies van Bzonder. Het gebruik van cookies en andere technieken gebruikt door derde partijen is onderworpen aan hun eigen privacy voorwaarden. Je kunt cookies uitzetten. Dit doe je in je internetbrowser. Als je in je browser het gebruik van cookies hebt uitgezet kun je nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

Klikgedrag
Op alle websitepages van Bzonder worden algemene bezoekgegevens bijgehouden met behulp van Google Analytics. Bezoekers worden niet geïdentificeerd, we anonimiseren alle statistische gegevens, door het verwijderen van het laatste deel van je IP-adres voordat statistische data wordt verwerkt. De statische data wordt alleen ingezet voor eigen gebruik door website beheerders van Bzonder. De verkregen informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij het EU - US Privacy Shield verdrag van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Google kan jouw informatie slechts aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Lees voor meer informatie Google's Privacy Policy.

Beveiligde verbinding
De website maakt altijd gebruik van een extra beveiligde https:// verbinding, te herkennen aan het slotje in de browser.

Toepassing privacybeleid
Bzonder respecteert de privacy en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je aan ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Bzonder is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van derden en andere sites en bronnen.

Vragen en feedback
Bzonder neemt de bescherming van ujegegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Heb je hier vragen over, dan kun je contact opnemen met [email protected]

Sluiten