2018-09-07 Bzonder cum laude beoordeeld door cliënten

2018-09-07 Bzonder cum laude beoordeeld door cliënten

Looking for another language?

Cliënttevredenheidsonderzoek 2018

Zoals elk jaar is Bzonder! benieuwd naar de tevredenheid van haar cliënten.

En ook deze keer zijn we weer cum laude geslaagd!

 

8,3

Dat is hoe onze cliënten ons gemiddeld beoordelen.

 

 

Met trots willen we daarbij ook vermelden dat er

slechts één score beneden de 8 is gegeven

 

In het bijzonder zijn onze cliënten tevreden met:

  • Persoonlijke communicatie – Onze cliënten voelen zich gehoord en serieus genomen. Ze vinden onze digitale communicatielijnen handig en zowel de snelheid van reactie als het meedenken wordt gewaardeerd.
  • Organisatie – De organisatie wordt beoordeeld als professioneel. Cliënten vinden het erg prettig dat ze direct terecht kunnen en waarderen het kleinschalige gevoel.
  • Behandelaren en coaches – Het team van Bzonder! wordt vlot, fijn en professioneel genoemd. Het team wordt ervaren als deskundig en met persoonlijke aandacht.
  • Aanbod – De diensten van Bzonder worden gezien als maatwerk en effectief. Er wordt gedegen onderzoek gedaan en de kwaliteit van de begeleiding is goed.

 

Daarnaast worden er ontwikkelpunten aangegeven, waar we ons ook graag in verdiepen:

  • Er is wens tot meer groepsgericht behandelen. Om deze reden starten we in januari 2019 met een viertal behandelgroepen (wachtlijst, adhd, ass, schemagerichte groep).
  • Sommige cliënten ervaren onze ruimtes als té kaal en daarmee niet gezellig. Voor andere cliënten wordt het juist ervaren als fijn en rustig. We gaan kijken naar een middenweg om op een rustige manier meer warmte aan te brengen.
  • Het aanmeldformulier is voor sommige cliënten te lang. We nemen dit mee in nieuwe ontwikkelingen.

 

Bedankt voor jullie feedback!

 

 


Bij verder browsen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies en ons privacystatement. Meer informatie

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld vanuit Bzonder. Bzonder is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie.

Cookiebeleid
Bzonder maakt op de website gebruik van cookies. Dit zijn eenvoudige, kleine bestandjes met gegevens die op de harde schijf van uw computer opgeslagen worden. De website maakt gebruik van tijdelijke cookies voor functionele en statistische doeleinden. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om de website gebruikersvriendelijker te maken. U kunt cookies uitzetten. Dit doet u in uw internetbrowser. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

Klikgedrag
Op alle websitepages van Bzonder worden algemene bezoekgegevens bijgehouden met behulp van Google Analytics. Bezoekers worden niet geïdentificeerd, we anonimiseren alle statistische gegevens, door het verwijderen van het laatste deel van uw IP-adres voordat statistische data wordt verwerkt. De statische data wordt alleen ingezet voor eigen gebruik door website beheerders van Bzonder.

Beveiligde verbinding
De website maakt altijd gebruik van een extra beveiligde https:// verbinding, te herkennen aan het slotje in de browser.

Toepassing privacybeleid
Bzonder respecteert de privacy en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Bzonder is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van derden en andere sites en bronnen.

Vragen en feedback
Bzonder neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Heeft u vragen hierover, dan kan u contact opnemen met clientbeheer@bzonder.com.

Sluiten