2017-08-02 Wist je dat? Beroemdheden met AD(H)D

2017-08-02 Wist je dat? Beroemdheden met AD(H)D

Wist jij dat mensen met ADD/ADHD vaak enorm creatief en muzikaal zijn? En wist jij ook dat veel bekende personen zoals Justin Timberlake, Justin Bieber en Will Smith ook de diagnose AD(H)D hebben?

 

Zo vertelde Justin Timberlake in een interview in 2008 dat hij de diagnose ADD en OCS (een obsessieve-compulsieve stoornis) heeft. In het interview gaf hij aan dat hij hiermee probeert te leven. Toch is Justin Timberlake een ontzettend succesvolle zanger en is zijn lied ‘Can’t stop the feeling!” inmiddels 524 miljoen keer bekeken op Youtube.

Ook een andere bekende Justin blijkt de diagnose ADHD te hebben, namelijk Justin Bieber. Door sommige mensen wordt gesuggereerd dat dit een verklaring is voor het probleemgedrag dat Justin soms laat zien. Justin zelf geeft echter aan zijn dat zijn problemen niet te verklaren zijn door zijn diagnose.

Will Smith kreeg in zijn jeugd al de diagnose ADHD. Hij omschreef zichzelf als diegene op school die leuk was om mee om te gaan, maar die zich niet kon concentreren. Will heeft zich echter nooit laten stoppen door zijn diagnose en concentratieproblemen. Hij geeft zelfs aan dat hij door zijn ADHD zo succesvol is geworden: hij kan namelijk nooit stil zitten.

 

Wil jij ook gebruik leren maken van jouw talenten?

Laat je door ons terug bellen of mailen.

Aanmelden?

Je kunt je aanmelden via dit formulier.

 

 

Bzonder! helpt je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.

 

 

Bij verder browsen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies en ons privacystatement. Meer informatie

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld vanuit Bzonder. Bzonder is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie.

Cookiebeleid
Bzonder maakt op de website gebruik van cookies. Dit zijn eenvoudige, kleine bestandjes met gegevens die op de harde schijf van je computer opgeslagen worden. De website maakt gebruik van tijdelijke cookies voor functionele en statistische doeleinden. Het is mogelijk dat we deze instrumenten gebruiken om informatie op onze systemen te achterhalen en om bepaalde categorieën van gebruikers te identificeren aan de hand van items zoals IP-adres, domein, browser type en bezochte pagina's. Deze informatie wordt meegedeeld aan onze webmasters die deze informatie gebruiken om het aantal bezoekers op de verschillende delen van de website te analyseren en om te garanderen dat onze website functioneert als een bruikbare en effectieve bron van informatie. Voor cookies die niet noodzakelijk zijn voor het gebruik van de website hebben wij jouw toestemming nodig. Bij het eerste bezoek aan de website wordt jouw ondubbelzinnige toestemming gevraagd voor het gebruik van cookies. Je kunt jouw browser zo instellen dat je tijdens het bezoek aan de website geen niet-functionele cookies ontvangt. Deze privacy voorwaarden zijn alleen van toepassing op het gebruik van de cookies van Bzonder. Het gebruik van cookies en andere technieken gebruikt door derde partijen is onderworpen aan hun eigen privacy voorwaarden. Je kunt cookies uitzetten. Dit doe je in je internetbrowser. Als je in je browser het gebruik van cookies hebt uitgezet kun je nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

Klikgedrag
Op alle websitepages van Bzonder worden algemene bezoekgegevens bijgehouden met behulp van Google Analytics. Bezoekers worden niet geïdentificeerd, we anonimiseren alle statistische gegevens, door het verwijderen van het laatste deel van je IP-adres voordat statistische data wordt verwerkt. De statische data wordt alleen ingezet voor eigen gebruik door website beheerders van Bzonder. De verkregen informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij het EU - US Privacy Shield verdrag van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Google kan jouw informatie slechts aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Lees voor meer informatie Google's Privacy Policy.

Tawk.to
Bzonder maakt gebruik van tawk.to, een live chat oplossing van tawk.to Ltd. Tawk.to maakt gebruik van cookies om Bzonder te helpen bezoekers te identificeren en te volgen binnen onze website. Alle communicatie tussen Bzonder en onze bezoekers beveiligd.

Beveiligde verbinding
De website maakt altijd gebruik van een extra beveiligde https:// verbinding, te herkennen aan het slotje in de browser.

Toepassing privacybeleid
Bzonder respecteert de privacy en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je aan ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Bzonder is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van derden en andere sites en bronnen.

Vragen en feedback
Bzonder neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Heb je hier vragen over, dan kun je contact opnemen met [email protected]

Sluiten