2017-08-02 Wist je dat? Beroemdheden met AD(H)D

2017-08-02 Wist je dat? Beroemdheden met AD(H)D

Wist jij dat mensen met ADD/ADHD vaak enorm creatief en muzikaal zijn? En wist jij ook dat veel bekende personen zoals Justin Timberlake, Justin Bieber en Will Smith ook de diagnose AD(H)D hebben?

 

Zo vertelde Justin Timberlake in een interview in 2008 dat hij de diagnose ADD en OCS (een obsessieve-compulsieve stoornis) heeft. In het interview gaf hij aan dat hij hiermee probeert te leven. Toch is Justin Timberlake een ontzettend succesvolle zanger en is zijn lied ‘Can’t stop the feeling!” inmiddels 524 miljoen keer bekeken op Youtube.

Ook een andere bekende Justin blijkt de diagnose ADHD te hebben, namelijk Justin Bieber. Door sommige mensen wordt gesuggereerd dat dit een verklaring is voor het probleemgedrag dat Justin soms laat zien. Justin zelf geeft echter aan zijn dat zijn problemen niet te verklaren zijn door zijn diagnose.

Will Smith kreeg in zijn jeugd al de diagnose ADHD. Hij omschreef zichzelf als diegene op school die leuk was om mee om te gaan, maar die zich niet kon concentreren. Will heeft zich echter nooit laten stoppen door zijn diagnose en concentratieproblemen. Hij geeft zelfs aan dat hij door zijn ADHD zo succesvol is geworden: hij kan namelijk nooit stil zitten.

 

Wil jij ook gebruik leren maken van jouw talenten?

Laat je door ons terug bellen of mailen.

Aanmelden?

Je kunt je aanmelden via dit formulier.

 

 

Bzonder! helpt je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.