Asperger test volwassenen

Asperger test volwassenen

Denk je dat je mogelijk Asperger hebt? De psycholoog Simon Baron-Cohen en collega’s van het Cambridge Autism Research Centre hebben een Autisme-spectrum-quotient (AQ) gemaakt als meetlat voor autistisch handelen bij volwassenen. Omdat Asperger onder de autismespectrumstoornissen valt, is hij ook te gebruiken als Asperger test volwassenen.

Doe hier de Asperger test volwassenen, onthoud je score en bekijk hieronder wat dat betekent.

Is jouw score op de Asperger test volwassenen hoger dan 34?
Bij de eerste grote meting waarbij de test gebruikt werd, scoorde de controlegroep 16,4. Mensen met een diagnose van autisme of een aanverwante stoornis zoals Asperger, scoorde in 80% van de gevallen 32 of hoger. De test is echter niet bedoeld voor het stellen van een diagnose, het is slechts een screening. Wil je meer weten? Laat dan je gegevens en eventuele vragen achter op ons contactformulier, of kom langs op onze inloop! Zie voor dag en tijdstip van onze komende inloop de kolom rechts in beeld.

Heb je veel last van de symptomen? Belemmeren ze je om verder te komen? Laat dan je gegevens achter op ons contactformulier, dan nemen we contact met je op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Kijk ook eens op onze pagina met kenmerken van Asperger.
 

Bzonder! helpt je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.