Diagnose ADHD Den Bosch

Ben je op zoek naar een ADHD diagnose in Den Bosch?

Bij Bzonder hebben we geen wachtlijsten. In 5 weken* heb jij je (eventuele) ADHD diagnose en psychologische rapportage. Sneller nodig? Ga dan voor een spoedverzoek.*

* Na eerste consult van het diagnostiek traject. Het eerste consult van het diagnostiek traject, is het intake consult dat volgt op je pre-intake. Als in deze periode feestdagen of vakanties vallen, kan de doorlooptijd wat langer zijn.
* Kijk voor de actuele stand van zaken op onze hoofdpagina in het menu.

Contact

 

Wat is ADHD diagnostiek?

In een diagnostiek traject wordt een diagnose gesteld, zoals een ADHD diagnose. Een diagnose bestaat uit een zogeheten ‘DSM classificatie’ van de symptomen die je ervaart. Bijvoorbeeld of je klachten vallen binnen het autisme spectrum, of juist passen bij ADHD of iets anders. Daarnaast is er ook een beschrijvende diagnose. Deze beschrijft jouw klachten en waar deze vandaan komen.

 

Waarom een ADHD diagnose bij Bzonder?

Bzonder! Zorg & Coaching is de specialist bij ADHD, ADD, autisme en burnout. Bij Bzonder besteden we veel aandacht aan wie jij bent als persoon en kunnen we je verder helpen als je op zoek bent naar een diagnose voor ADHD in Den Bosch. Vanzelfsprekend zijn we gebonden aan standaarden en DSM classificaties, dit is de basis van diagnostiek. Voor ons is diagnostiek echter niet alleen ‘symptomen vinken’, maar ook kijken naar wie jij bent. We zien bijvoorbeeld veel vrouwen die pas op latere leeftijd een ADHD diagnose kregen, omdat ze zichzelf veel compensatiestrategieën hadden aangeleerd, die door eerdere behandelaars niet werden herkend.

Daarnaast doen we uitgebreid onderzoek naar verschillende  onderdelen van jouw persoonlijkheid en klachten. We kijken dus niet alleen naar of je wel of niet één bepaalde diagnose hebt, maar onderzoeken jou als geheel. Dit betekent dat een completer plaatje krijgt van waar jouw klachten vandaan komen. Je krijgt van ons een complete psychologische rapportage na afronding.

Tot slot hebben we geen wachtlijsten.  Je bij ons direct* beginnen om uit te vinden of jij een ADHD diagnose hebt.

adhd

Wat kost een ADHD diagnose?

Het tarief voor een ADHD diagnose vindt je op deze pagina.

 

Hoe ziet het traject tot een ADHD diagnose eruit?

Afhankelijk van je diagnostiekvraag, doorloop je het enkelvoudige, complexe of spoedtraject. Voorafgaand aan je eerste afspraak, ontvang je een aantal vragenlijsten. Deze vul je in voor deze afspraak. De eerste afspraak is een intakegesprek (90min), waarin we je allerlei vragen stellen over jezelf, je omgeving, je verleden en hoe je in het leven staat. De tweede en soms derde afspraak bestaan uit psychodiagnostische vragenlijsten (120-180min) of ander testmateriaal. Daarnaast heb je nog een consult met een tweede intaker. Wanneer alle informatie is verwerkt, ontvang je je psychologische rapportage, waarin je eventuele ADHD diagnose wordt vermeld en uitgelegd. Ook heb je een afsluitend adviesgesprek met de intaker (45min). Minimaal één consult vind altijd plaats door middel van videobellen.

 

De snelle checks

✓ Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig

✓ We hebben geen wachtlijst

✓ Geschikt voor 18+

✓ Geen vergoeding door verzekering (dit geldt voor elke zorgverzekering in Nederland bij een losstaand diagnostiektraject)

✓ Voor een ADHD diagnose werken we op afspraak vanuit Den Bosch

 

Meer weten of aanmelden?

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over een diagnose voor ADHD in Den Bosch. Heb je het idee dat je klachten voortkomen uit AD(H)D, kan je ook een korte ADHD test doen.

Premium zorg Contact

 

Mogelijk ook interessant voor jou

Loopbaanadvies bij ADHD of ADD

Relatietherapie bij ADHD

Kenmerken ADHD bij volwassenen

Behandeling ADHD

 

Bzonder! helpt je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.