Lisa

Lisa is een open, positieve, enthousiaste en ambitieuze professional, met veel passie voor haar werk als dramatherapeute, (business) coach en psycholoog.

In 2010 studeerde ze af aan de 4-jarige opleiding Dramatherapie aan Hogeschool Arnhem Nijmegen. Daarna heeft ze een master Mental Health (Psychologie) behaald aan de Universiteit Maastricht en volgde ze diverse nascholingen zoals EMDR, Schematherapie en EFT. Sinds 2010 heeft ze ervaring opgedaan bij meerdere SGGZ organisaties en vanaf 2014 met diverse vragen binnen Bzonder, LoveShrinks en Ludi.

Lisa behandelt en coacht en heeft daarnaast veel plezier in het geven van trainingen en werken met groepen. Voor wie het makkelijker vindt om te doen dan te praten, of juist voor wie teveel ‘in het hoofd’ zit, kan dramatherapie erg geschikt zijn. Het woord ‘drama’ komt uit het Grieks en betekent ‘handelen’. Dit is dan ook het principe waar Lisa haar manier van werken op baseert. Bij Lisa wordt dus niet alleen gepraat over wat je dwars zit of waar je aan wil werken, maar ga je ook echt aan de slag.

Zakelijke klanten waarderen Lisa door haar snelle manier van werken, haar nuchterheid en directheid in combinatie met psychologische expertise. Door deze eigenschappen, en haar persoonlijke ervaring in het ondernemerschap en bedrijfsvoering, kan ze goed aansluiten bij professionals binnen veel verschillende sectoren.

Lisa’s belangrijkste kernwaarden: oprecht contact, samenwerking en er zijn.

#Nederlands #English #expats #doener #energiek #betrokken #adhd #autisme #motiveren #relaties #contact #relatietherapie #teamcoach #scherp #tothepoint #businesscoach #ondernemers #consultancy

 

Bzonder! helpt je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.