Bregje

Bregje is momenteel met zwangerschapsverlof.

Bregje is de oprichter (2008) en drijvende kracht achter Bzonder. Zij is een gedreven en deskundig psychologe en (business) coach die vanuit persoonlijke ervaring en professionele kennis, te allen tijde het beste in zichzelf, anderen en organisaties naar boven wil halen.

Binnen haar eigen organisatie vervult Bregje de rol van ideeëngenerator, psycholoog en (business) coach, maar bovenal ook die van manager en vraagbaak. Ze heeft een voorliefde voor alles dat met logica en efficiënte processen te maken heeft en is voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden, kansen en verbeteringen. Bregje zet ideeën om in acties en creëert structuren en processen die houvast en duidelijkheid bieden.

Bregje heeft een achtergrond in psychologie en bedrijfskunde en volgde daarnaast diverse nascholingen, zoals EMDR, MBCT en EFT. In therapeutische trajecten werkt ze graag met een combinatie van ACT, EFT, PST, CGT en onderdelen van schematherapie en EMDR.

Als behandelaar en (business) coach kan Bregje getypeerd worden als duidelijk, samenwerkingsgericht en intuïtief. Cliënten vinden het prettig dat Bregje makkelijk hun gedachten kan volgen en logisch uiteen kan rafelen, zodat er meer begrip en inzicht ontstaat. Haar analytische/probleemoplossende stijl, snelle denken en gevoel voor kansen en risico’s past als business coach goed bij ondernemers en executives. Particuliere cliënten waarderen aan Bregje het inzichtelijk kunnen maken van gedrag en blokkades, gecombineerd met zachtere aandacht voor behoeften en gevoelens.  Bij relaties tussen mensen richt Bregje zich op acceptatie, het (h)erkennen van behoeften en compassie.

Trefwoorden

#Nederlands #English #expats #analytisch #conceptueelvermogen #adhd #autisme #hoogbegaafheid #relatietherapie #sparringpartner #problemsolver #onafhankelijk #behulpzaam #businesscoach #ondernemers #consultancy #direct #perfectionist #opmerkzaam #drive #intuïtie #overzicht #inzicht #ACT

Typerende uitspraken 
“Wat neem je hieruit mee voor komende week”?
“Wat heb je nodig nu”?
“Waar voel je dat? Hoe is dat voor jou”?
“Wat ik je eigenlijk hoor zeggen is…”?

Luister hier het verhaal van Bregje over het ontstaan van Bzonder

 

Bzonder! helpt je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.