Suzanne

Suzanne is sinds 2005 werkzaam in de specialistische GGZ en heeft daar ruime ervaring opgedaan in de behandeling en diagnostiek van mensen met chronische psychiatrische problematiek en de behandeling van (vroeg)getraumatiseerde adolescenten en volwassenen zowel met schematherapie als met cognitieve gedragstherapie of ACT.  Sinds 2018 werkt Suzanne binnen Ludi, LoveShrinks en Bzonder. Belangrijke pijlers in haar werk als behandelaar zijn voor haar gelijkwaardige verbinding met jezelf en de ander, een open en eerlijk contact waarbij begrenzing, aanmoediging, positieve bekrachtiging en het leren verdragen van lastige emoties gezien wordt om gestagneerde ontwikkeling weer op gang te krijgen. Cliënten en collega’s omschrijven haar als nauwkeurig, duidelijk, consequent, vriendelijk, betrouwbaar en op een respectvolle en empathische manier confronterend.

Haar expertise ligt op het gebied van schematherapie, persoonlijkheidsproblematiek, trauma, relaties (EFT) en CGT. In haar sessies zet zij ook ervaringsgerichte methodieken in zoals exposure en imaginatie & rescripting. Suzanne is daarnaast sterk in het blootleggen van de dynamiek in relaties en teams, het opbouwen van persoonlijk leiderschap in managers en het opbouwen van verbinding.

#Nederlands #schematherapie #therapeut #erkenning #relaties #zachtoprelatiehardopinhoud #intuitief #spiegelen #scherp&warm #persoonlijkleiderschap

Bzonder! helpt je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.