Training & Workshops

Binnen Bzonder! kunnen we je niet alleen verder helpen met behandeling, begeleiding en coaching, maar ook met trainingen en andere tools die jou helpen lekkerder in je vel te laten zitten.

 

Cogmed training

Cogmed is een effectieve computertraining die zowel bij kinderen als volwassenen de aandacht en het werkgeheugen verbetert. De Cogmed training wordt vaak gebruikt voor kinderen en volwassenen met adhd, add, autisme en dyslexie, maar ook voor professionals of topsporters die hun prestaties willen verbeteren. Voor meer informatie, kijk op deze pagina.

 

Introductie Mindfulness bij autisme

Een workshop van 2 uur, waarin deelnemers met ASS kennis kunnen maken met mindfulness. Er wordt uitleg gegeven over mindfulness en de deelnemers gaan onder leiding van een professionele mindfulnesstrainer ook meteen aan de slag met een oefening.

 

Workshop opruimen met AD(H)D

Een workshop van 2 uur die deelnemers met AD(H)D inzichten en tools geeft om hun huis opgeruimder te houden.

 

Mindfulness training

De 8 weken durende mindfulness training leert je bewuster in het leven te staan, uit de automatische piloot te stappen en in het “nu” te leven. In het bijzonder helpt mindfulness bij stress, prikkelgevoeligheid, chronische pijn, angst, depressie en verbeteren van de aandacht en concentratie.

 

Massage

Om helder te kunnen denken en doen en lekker in je vel te zitten, is ook een lichaam nodig dat vrij is van blokkades en stress. Ontspanning is niet alleen fijn, maar ook simpelweg een noodzaak in balans te blijven. Daarom kun je bij Bzonder! ook jezelf je ontspanningsmomentje gunnen met onze massages.

 

Ontspanningsoefeningen

Binnen een coachingstraject leren we je op welke manier jij je lijf en hoofd tot rust kan brengen.

 

Meer weten?

Laat je gegevens achter en we bellen of mailen je terug.

 

 

De snelle checks

✓ Geen verwijzing van huisarts nodig
✓ Soms gedeeltelijk vergoed via aanvullende zorgverzekering
✓ Geschikt voor volwassenen (18+), soms voor kinderen (12+)
✓ Bij ons op locatie in Tilburg

 

Bzonder! helpt je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.