Online inloop

Onze sessies vinden zowel fysiek als online face-to-face plaats.

Kies je voor online sessies? We hebben gemerkt dat zowel voor onze cliënten als medewerkers het digitaal werken veel voordelen biedt. Daarom gaan gebruikelijk onze sessies via videocall via ons gangbare digitale systeem en online agenda.

Kom je liever naar kantoor? Dat kan! Ons kantoor is volledig coronaproof, met goede ventilatie, luchtfiltering, praatschermen, handdispensers en andere hygiënemaatregelen.

Meer weten? Neem contact met ons op via ons contactformulier, telefoon of WhatsApp (+31680049359).

Inloop en pre-intake gesprek

Elke eerste maandag van de maand van 11:30 tot 12:00 kan je vrijblijvend online binnenlopen. Tijdens onze digitale inloop kan je zonder afspraak bij ons terecht op volgorde van binnenkomst. Hoe werkt dat? Stuur ons op de eerste maandag van de maand tussen 11:30 en 12:00 een berichtje via de WhatsApp (+31680049359) en we nemen binnen dit tijdsblok contact met je op (onder voorbehoud van drukte*). Het is handig als je alvast klaar zit met een computer met een goede internetverbinding en een webcam met Zoom als je dit tot je beschikking hebt. Vind je videocallen lastig? Dan helpen we je daarbij of kunnen we natuurlijk ook met je bellen.

*Tijdens de inloop kunnen we door drukte niet altijd een afspraak garanderen. Reageren we niet op je Whatsapp, dan betekent dit dat alle medewerkers al in gesprek zijn. Wil je zeker zijn van een afspraak? Dan kun je zelf een pre-intake gesprek boeken.

 

Wil je meer weten over digitale afspraken? Neem gerust contact met ons op.