Online inloop

Covid-19 maatregelen

Bij Bzonder! Zorg & Coaching hebben we COVID-19 maatregelen getroffen.

Onze sessies zijn voor het overgrote deel niet noodzakelijkerwijs fysiek en we hebben gemerkt dat het zowel voor onze cliënten als medewerkers het digitaal werken veel voordelen biedt. Daarom gaan gebruikelijk onze sessies via videocall via ons gangbare digitale systeem en online agenda. Afwijkingen hiervan worden per individueel geval overlegd en bekeken. Ofwel “online als het kan, fysiek als het moet”. In de gevallen dat we wel fysiek met je afspreken, is ons kantoor volledig coronaproof, met goede ventilatie, luchtfiltering, praatschermen, handdispensers en andere hygiënemaatregelen. Soms zien we je ook voor een wandel-/buitensessie.

Meer weten? Neem contact met ons op via ons contactformulier, telefoon of WhatsApp (+31680049359).

Inloop en pre-intake gesprek

Elke eerste donderdag van de maand van 11:30 tot 12:00 kan je vrijblijvend online binnenlopen. Tijdens onze digitale inloop kan je zonder afspraak bij ons terecht op volgorde van binnenkomst. Hoe werkt dat? Stuur ons op de eerste donderdag van de maand tussen 11:30 en 12:00 een berichtje via de WhatsApp (+31680049359) en we nemen binnen dit tijdsblok contact met je op (onder voorbehoud van drukte*). Het is handig als je alvast klaar zit met een computer met een goede internetverbinding en een webcam met Zoom als je dit tot je beschikking hebt. Vind je videocallen lastig? Dan helpen we je daarbij of kunnen we natuurlijk ook met je bellen.

*Tijdens de inloop kunnen we door drukte niet altijd een afspraak garanderen. Reageren we niet op je Whatsapp, dan betekent dit dat alle medewerkers al in gesprek zijn. Wil je zeker zijn van een afspraak? Dan kun je zelf een pre-intake gesprek boeken.

 

Wil je meer weten over digitale afspraken? Neem gerust contact met ons op.