Yvonne

Yvonne is psycholoog en heeft ervaring opgedaan op verschillende terreinen, waaronder de revalidatie, gehandicaptenzorg en mantelzorgondersteuning. In haar werkwijze is het aansluiten bij de eigen kracht en regie van mensen een belangrijk uitgangspunt. Mensen geven hun leven vorm met hun naasten, daarom is er ook steeds aandacht voor de interactie van cliënten met hun netwerk.
Oprechte betrokkenheid, flexibiliteit en een holistische benadering zijn sleutelwoorden in haar visie en werkwijze. Yvonne is breed opgeleid en werkt vooral met cognitieve gedragstherapie, ACT (acceptance en commitment therapie), en mindfulness.
Bij Bzonder richt zij zich onder andere op de behandeling van stress en burnout van (jong-)volwassenen. Met de doelen en verwachtingen van de cliënt als leidraad, wordt samen gewerkt aan het verminderen van klachten en het vergroten van de psychische veerkracht.
Haar motto sluit aan bij een gezegde van Boeddha: ‘Laat de volmaaktheid los; in alles zit een barst. Zo komt het licht naar binnen’.

 

Bzonder! helpt je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.