Yanou

Yanou is een veelzijdig, relatief jong, maar desalniettemin ervaren professional, werkzaam binnen Bzonder als MT lid, therapeut (muziek/relatie), in diagnostiek & behandeling en als (business) coach. Binnen Bzonder heeft zij vanaf begin 2018 inmiddels ruim haar sporen verdiend en vanaf januari 2022 is ze tevens actief in de rol van operationeel manager.

Ze studeerde oorspronkelijk af als muziektherapeut aan het ArtEZ Conservatorium te Enschede en heeft ervaring met behandeling en diagnostiek van zowel kinderen/jongeren, volwassenen in specialistische GGZ, als ouderen en koppels, alsmede interne opleidingen binnen Bzonder binnen haar interesse gebieden zoals relatietherapie, schematherapie en diagnostiek. Naast haar werk geeft Yanou ook muziekles en is ze actief als professioneel pianist.

Yanou kenmerkt zich door haar open aanpak waarbij motivatie, eigen regie en persoonlijke aandacht centraal staat. Creativiteit, ervaren en eerlijkheid zijn kernwoorden bij haar manier van werken. Yanou ziet het als een uitdaging om samen naar een weg tot verbetering te zoeken. Ze denkt graag ‘om’ wat tot nieuwe inzichten kan leiden. Structuur en inzicht zijn thema’s waar Yanou graag mee werkt.

Waar woorden moeilijk vindbaar zijn of woorden te veel zijn kan muziektherapie erg geschikt zijn. Muziektherapie kan helpen bij het herkennen- en uiten van emoties maar kan ook structureren, de concentratie verbeteren of helpen bij ontspanning.

Yanou komt uit een ondernemersfamilie en het ondernemen zit haar in het bloed. Haar open blik, kennis van de muziekwereld en combinatie van creativiteit en structuur, maakt haar een gewilde coach voor creatieve ondernemers.

#Nederlands #creatief #ondernemend #muziek #therapeut #structuur #open #enthousiast #adhd #autisme #vernieuwend #samenwerken #eigenregie #relatietherapie

 

Bzonder! helpt je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.