Roos

Roos kenmerkt zich door haar optimistische aanpak waarbij de focus ligt op talenten en mogelijkheden. Kwaliteiten en de dingen die wel goed gaan neemt zij graag als uitgangspunt binnen de hulpverlening. Vanuit deze visie helpt zij mensen om meer zelfvertrouwen, autonomie en veerkracht te ontwikkelen.

Zij ziet het als een uitdaging om te achterhalen waar iemand voor gemotiveerd is en op welke manier dit vertaald kan worden naar doelen voor de hulpverlening.

Humor, duidelijkheid, oprechtheid en creativiteit staan centraal binnen haar manier van werken. Ze denkt graag out of the box en heeft ervaren dat dit kan leiden tot onverwachte oplossingen en uitgangspunten.

Een goede werkrelatie is volgens haar de basis van goede hulpverlening. Daarom hecht zij veel waarde aan het opbouwen van een werkrelatie. Wederzijds vertrouwen staat hierbinnen centraal.

Binnen Bzonder! is Roos werkzaam als GGZ-agoog en begeleider. Met haar optimistische en oplossingsgerichte manier van werken probeert zij mensen weer op weg te helpen.

 

Bzonder! helpt je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.