Organisatie

Bzonder! is de specialist bij ADHD/ADD, autisme, stress en complexe problematiek bij volwassenen. Wij helpen particulieren, bedrijven en professionals die vastlopen of verder willen groeien, te ontwikkelen naar de beste versie van zichzelf. Dit doen we door middel van psychologische behandeling, coaching, training, bijscholing en begeleiding in de thuis/werksituatie.

Bzonder! is opgericht door Bregje Peijnenburg. Binnen haar werk en privéleven zag zij regelmatig hoe mensen hun weg probeerden te zoeken naar ondersteuning voor hun hulpvragen. Belemmerd door ongeïnspireerde hulpverleners of coaches en gebrek aan een objectieve wegwijzer en kennis, bleven zij soms gedesillusioneerd achter. Met als gevolg dat sommigen geen (passende) hulp ontvingen en niet de vinger op de zere plek werd gelegd, omdat er niet naar de persoon achter de symptomen werd gekeken.

Eind 2008 nam Bregje het besluit om een haar eigen organisatie te starten; Bzonder! Zorg & Coaching. Een organisatie die cliënten benadert met ziel én zakelijkheid, die verder kijkt en meedenkt. Die mensen ziet als integraal geheel en niet als som der delen.

Vanaf 2014 is Bzonder! naast organisatie voor (PGB) begeleiding, specialistische behandeling, coaching en training, ook WTZI erkend als GGZ instelling.

De primaire drijfveer van Bzonder! is idealistisch; de ultieme zorg bieden in de vorm van totaalzorg voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Door cliënten als mens te erkennen en een unieke oplossing vinden voor zijn of haar probleem.

De secundaire drijfveer van Bzonder! is zakelijk; een dynamische organisatie neerzetten die een leemte opvult tussen wat er is en waar behoeften liggen. Breed denken en kijken naar mogelijkheden en kansen, alleen of met anderen. Een open organisatie met diversiteit aan professionals, met elk hun eigen expertise.

 

Bzonder! helpt je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.